Costerstraat

Kamers

Toplocatie in Paramaribo

Deze studentenwoning staat in het historische en bruisende stadscentrum van Paramaribo. Het huis is gelegen in een knus straatje met verschillende kleinschalige hotels en restaurants. Het is een fijn buurt die als veilig en betrouwbaar wordt gezien op loopafstand van populaire hotspots. De woning beschikt over 6 volledig ingerichte kamers voorzien van alle moderne gemakken zoals airconditioning en warm water.

€250 per maand
€10 per dag

Je kan altijd vrijblijvend een kamer aanvragen voor een bepaalde periode. Vul onderstaand formulier in of bel ons op +597 421157.

Velden met een * zijn verplicht.

Bedankt voor je aanvraag!

We gaan hiermee aan de slag en laten snel wat van ons horen. zie je geen mail van ons in je inbox? check dan voor de zekerheid ook even je SPAM box

Je mag ons natuurlijk ook altijd even bellen om nog aanvullende vragen te stellen. 

Oops! Er ging iets mis met het versturen van het formulier. Probeer nogmaals of neem contact met ons op via telefoon: +597 421157 of via e-mail: info@suforyou.com

Omschrijving

Deze huiselijke en kleurrijke studentenwoning is gevestigd in het historisch centrum van Paramaribo. In de directe omgeving vindt je winkels, ziekenhuizen en restaurantjes. De woning is gelegen in een rustige en betrouwbare omgeving en voorzien van alle gemakken en comfort. In deze straat kun je ook meerdere hotels en guesthouses vinden.

Het huis heeft 5 volledig ingerichte kamers en 1 studio. Het huis is voorzien van alle moderne gemakken, zoals airco, warm water, internet, tv, dievenijzer en tweepersoonsbedden. De studio heeft een eigen douche, toilet en keuken. Bij de kamers zijn toilet, douche en keuken gemeenschappelijk.

Verder is er een hangmatten kamp en een zwembad op het terrein aanwezig.

Voorzieningen

WIFI

Camera beveiliging

Airco

Warm water

Wasmachine

Dievenijzer

Zwembad

Hangmattenkamp

Omgeving

  • Restaurants in de straat
  • Op loopafstand van de hotels met zwembad
  • Sportfaciliteiten in de omgeving
  • Op loopafstand van twee ziekenhuizen
  • Stadscentrum op loopafstand