Augustraat

Studio's

Toplocatie in Paramaribo

De studio’s beschikken over een eigen keuken, douche en toilet. Ook zijn de studio’s voorzien van 2 pers.bedden, warm water en airco. Het complex is goed beveiligd en voorzien van een goede internet verbinding.Tevens is er een zwembad aanwezig op het complex. Het studentenhuis is volledig ingericht en voorzien van linnengoed, hand- en theedoeken, volledig keukengerei en een algemeen washok. Er is beveiliging in de vorm van ‘dievenijzer’. Daarnaast is er een wekelijkse schoonmaak welke in de huurprijs is inbegrepen.

€250 prijs per maand
€15 prijs per dag

Je kan altijd vrijblijvend een kamer aanvragen voor een bepaalde periode. Vul onderstaand formulier in of bel ons op +597 421157.

Velden met een * zijn verplicht.

Bedankt voor je aanvraag!

We gaan hiermee aan de slag en laten snel wat van ons horen. zie je geen mail van ons in je inbox? check dan voor de zekerheid ook even je SPAM box

Je mag ons natuurlijk ook altijd even bellen om nog aanvullende vragen te stellen. 

Oops! Er ging iets mis met het versturen van het formulier. Probeer nogmaals of neem contact met ons op via telefoon: +597 421157 of via e-mail: info@suforyou.com

Omschrijving

Dit huiselijke studentencomplex aan de Auguststraat, bestaat uit 5 kamers en 2 studio’s en is gevestigd in de wijk Uitvlugt. Het complex is centraal gelegen in een veilige en betrouwbare omgeving, dichtbij het Academisch en Diakonessen ziekenhuis, ideaal als je stage loopt in 1 van de ziekenhuizen.

De 5 kamers delen de keuken, douche en toilet. De studio’s beschikken over een eigen keuken, douche en toilet. Het complex is goed beveiligd en voorzien van wifi. Tevens is er een klein zwembad aanwezig op het complex.

Het studentencomplex is volledig ingericht en voorzien van linnengoed, hand- en theedoeken, keukengerei en heeft een algemeen washok. Het complex is geheel beveiligd met dievenijzer. Daarnaast is er een wekelijkse schoonmaak welke is inbegrepen in de huurprijs.

Voorzieningen

WIFI

Camera beveiliging

Airco

Warm water

Dievenijzer

Zwembad

Wasmachine


Huurprijzen

De huurprijs voor een kamer bedraagt 250 EURO per maand (meerprijs airco bedraagt 25 EURO permaand).

Studio

De huurprijs voor een studio bedraagt 350 EURO per maand (inclusief airco).

Het is ook mogelijk een kamer/studio met 2 personen te delen. Hiervoor wordt een toeslag van 75 euro per maand in rekening gebracht. De huurprijs is inclusief warm water, internet, airco, gas en licht.