Augustraat

Studio's

Toplocatie in Paramaribo

De studio’s beschikken over een eigen keuken, douche en toilet. Ook zijn de studio’s voorzien van 2 pers.bedden, warm water en airco. Het complex is goed beveiligd en voorzien van een goede internet verbinding.Tevens is er een zwembad aanwezig op het complex. Het studentenhuis is volledig ingericht en voorzien van linnengoed, hand- en theedoeken, volledig keukengerei en een algemeen washok. Er is beveiliging in de vorm van ‘dievenijzer’. Daarnaast is er een wekelijkse schoonmaak welke in de huurprijs is inbegrepen.

€350 prijs per maand
€15 prijs per dag

Je kan altijd vrijblijvend een kamer aanvragen voor een bepaalde periode. Vul onderstaand formulier in of bel ons op +597 421157.

Velden met een * zijn verplicht.

Bedankt voor je aanvraag!

We gaan hiermee aan de slag en laten snel wat van ons horen. zie je geen mail van ons in je inbox? check dan voor de zekerheid ook even je SPAM box

Je mag ons natuurlijk ook altijd even bellen om nog aanvullende vragen te stellen. 

Oops! Er ging iets mis met het versturen van het formulier. Probeer nogmaals of neem contact met ons op via telefoon: +597 421157 of via e-mail: info@suforyou.com
Faciliteiten:

- Airco

- Dievenijzer

- Koud en warm water

- Tuin

- Wasmachine

- Wekelijkse schoonmaak

- Wifi

- Zwembad.

 

Omgeving:

- Supermarkten op loopafstand

- Populaire woonwijk met veel sportmogelijkheden

- Restaurants op loopafstand

- Hermitage mall

- Bioscoop

- Academisch ziekenhuis

- Diaconessen ziekenhuis

 

Complex: 

Dit studentencomplex dat bestaat uit 5 kamers en 2 studio’s is gevestigd in de wijk Uitvlugt. Het studentenhuis is volledig ingericht en er is internet aanwezig.