Heliconstraat

Kamers

Toplocatie in Paramaribo

Op zoek naar een studentenkamer in Paramaribo Noord Suriname? De kamers zijn op steenworp afstand van het uitgaanscentrum. Alle kamers zijn voorzien van klerenkast, bed, bureau en stoel. Daarnaast zijn alle kamers voorzien van airco. Verder is er een terras waar u kunt genieten van de opkomende zon en een verfrissende duik kan nemen in het zwembad. Uiteraard is er warm water, Wifi en is er een Was- en schoonmaak- service beschikbaar.

€265 per maand
€10 per dag

Je kan altijd vrijblijvend een kamer aanvragen voor een bepaalde periode. Vul onderstaand formulier in of bel ons op +597 421157.

Velden met een * zijn verplicht.

Bedankt voor je aanvraag!

We gaan hiermee aan de slag en laten snel wat van ons horen. zie je geen mail van ons in je inbox? check dan voor de zekerheid ook even je SPAM box

Je mag ons natuurlijk ook altijd even bellen om nog aanvullende vragen te stellen. 

Oops! Er ging iets mis met het versturen van het formulier. Probeer nogmaals of neem contact met ons op via telefoon: +597 421157 of via e-mail: info@suforyou.com
Faciliteiten:

- Airco

- Tuin

- Wifi

- Warm/koud water

- Dievenijzer

- Wasmachine

- Zwembad

- Wekelijkse schoonmaak

 

Omgeving:

- Supermarkten op loopafstand

- Populaire woonwijk met veel sportmogelijkheden

- Restaurants op loopafstand

- Maretraite mall

- St Vincentius ziekenhuis

- ’s Land hospitaal 

 

Het complex: 

Dit studenten complex aan de Heliconstraat bestaat uit 8 kamers en 2 studio’s. In totaal kunnen er 10 studenten gehuisvest worden. De woning is gevestigd in een veilige wijk met veel sociale controle. Natuurlijk is de woning voorzien van alle gemakken en comfort.