Tithoniastraat

Appartement

Toplocatie in Paramaribo

Dit is een volledig gemeubileerde, vrij staande woning in de Tithoniastraat. Het huis wordt verhuurd als stage woning of als appartement voor vakantiegangers. De woning is voorzien van 3 slaapkamers met airco’s. Er is een elektrische boiler die de warm water voorziening regelt. Verder is de gehele woning voorzien van wifi. De woning staat in een veilige buurt met veel sociale controle. In de directe omgeving van de woning zijn er eetgelegenheden, supermarkten en winkels. De woning is verder gelegen op loopafstand van het Diakonessenziekenhuis. De huur inclusief airco, WiFi en schoonmaak bedraagt EUR 675 per maand.

€650 per maand
-

Je kan altijd vrijblijvend een kamer aanvragen voor een bepaalde periode. Vul onderstaand formulier in of bel ons op +597 421157.

Velden met een * zijn verplicht.

Bedankt voor je aanvraag!

We gaan hiermee aan de slag en laten snel wat van ons horen. zie je geen mail van ons in je inbox? check dan voor de zekerheid ook even je SPAM box

Je mag ons natuurlijk ook altijd even bellen om nog aanvullende vragen te stellen. 

Oops! Er ging iets mis met het versturen van het formulier. Probeer nogmaals of neem contact met ons op via telefoon: +597 421157 of via e-mail: info@suforyou.com
Faciliteiten:

- Dievenijzer

- Airco

- Wifi

- Tuin

- wasmachine

- koud en warm water

 

Omgeving:

- Supermarkten op loopafstand

- Populaire woonwijk met veel sportmogelijkheden

- Restaurants op loopafstand

- Maretraite mall

- St Vincentius ziekenhuis

- ’s Land hospitaal 

 

Het complex:

De woning is voorzien van 3 slaapkamers met airco’s. Het staat in een typische Surinaamse straat met veel social controle.