Wakibasoestraat 2

Kamers

Toplocatie in Paramaribo

Deze studentenwoning is gelegen ter hoogte van de Kwattaweg (centrum). De stage woning is gelegen in een rustige en veilige buurt met goede sociale controle. In de directe omgeving zijn verder sport activiteiten, eet en drink gelegenheden en andere studentenwoningen. Verder is de woning dicht gelegen bij het AZP ziekenhuis (5 minuten loopafstand). De woning is volledig gemeubileerd en voorzien van alle moderne gemakken. Alle kamers zijn volledig ingericht met kledingkast en 2 persoon- bed. Uiteraard beschikt het studentenhuis over snel draadloos internet (gold), een zwembad en airco op de kamers. Verder vindt er 1 keer per week een schoonmaak plaats welke is inbegrepen in de huurprijs.

€245 per maand
€10 per dag

Je kan altijd vrijblijvend een kamer aanvragen voor een bepaalde periode. Vul onderstaand formulier in of bel ons op +597 421157.

Velden met een * zijn verplicht.

Bedankt voor je aanvraag!

We gaan hiermee aan de slag en laten snel wat van ons horen. zie je geen mail van ons in je inbox? check dan voor de zekerheid ook even je SPAM box

Je mag ons natuurlijk ook altijd even bellen om nog aanvullende vragen te stellen. 

Oops! Er ging iets mis met het versturen van het formulier. Probeer nogmaals of neem contact met ons op via telefoon: +597 421157 of via e-mail: info@suforyou.com
Faciliteiten:

- Airco

- Tuin

- Zwembad

- Wekelijkse schoonmaak

- Dievenijzer

- Hangmattenkamp

- Wasmachine 

- Warm koud water

- Wifi

 

Omgeving:

- Supermarkten op loopafstand

- Populaire woonwijk met veel sportmogelijkheden

- Restaurants op loopafstand

- Hermitage mall

- Bioscoop

- Academisch ziekenhuis

- Diakonessen ziekenhuis

 

Het complex:

Dit studentenhuis beschikt over 5 kamers. Er zijn kamers te huur vanaf 245 EURO per maand, dit is exclusief airco. De huurprijs voor een kamer inclusief airco bedraagt 265 EURO per maand.

De genoemde huurprijzen zijn inclusief gas, water en licht.