Prinsessenstraat 163

Kamers

Toplocatie in Paramaribo

Deze stagewoning is gelegen in de Prinsessestraat, de studenten straat in het centrum van Paramaribo. De woning is gelegen in een rustige en veilige buurt met goede sociale controle. Het uitgaanscentrum van Paramaribo is op 15 minuten loopafstand met veel drink- en eetgelegenheden. Ook het Sint Vincentius ziekenhuis en het S Lands hospitaal zijn in de directe omgeving van dit studentenhuis gelegen.

€175 per maand
€10 per dag

Je kan altijd vrijblijvend een kamer aanvragen voor een bepaalde periode. Vul onderstaand formulier in of bel ons op +597 421157.

Velden met een * zijn verplicht.

Bedankt voor je aanvraag!

We gaan hiermee aan de slag en laten snel wat van ons horen. zie je geen mail van ons in je inbox? check dan voor de zekerheid ook even je SPAM box

Je mag ons natuurlijk ook altijd even bellen om nog aanvullende vragen te stellen. 

Oops! Er ging iets mis met het versturen van het formulier. Probeer nogmaals of neem contact met ons op via telefoon: +597 421157 of via e-mail: info@suforyou.com
Faciliteiten:

- Airco

- Tuin

- wifi

- Dievenijzer

- Wasmachine

- Koud / warm water 

- Wekelijkse schoonmaak

 

Omgeving:

- Supermarkten op loopafstand

- Populaire woonwijk met veel sportmogelijkheden

- Restaurants op loopafstand

- Maretraite mall

- St Vincentius ziekenhuis

- ’s Land hospitaal 

Het complex:

De woning is voorzien van 6 kamers. De woning is volledig gemeubileerd en voorzien van alle moderne gemakken zoals internet silver, tweepersoonsbedden, airco (tegen meer prijs) en warm water. Het huis is beveiligd met dievenijzer. Verder vindt er 1 keer per week schoonmaak plaats welke is inbegrepen in de huurprijs.

Per maand vanaf EUR 175 per kamer met 1 pers. bed exclusief airco. De huurprijs voor een kamer met 2. pers. bed inclusief airco bedraagt 250 EURO per maand.