Heliconstraat

Studentenhuis met 8 kamers en een 2 slaapkamer appartement

Toplocatie in Paramaribo

Dit studentencomplex heeft 8 kamers en een 2 slaapkamer appartement. Je kunt hier in totaal met 10 personen verblijven. De woning is gevestigd in een zeer veilige wijk met veel sociale controle en voorzien van alle gemakken en comfort. In de directe omgeving vindt je supermarkten en verschillende restaurantjes.Het studentencomplex is op 5 minuten afstand van het uitgaanscentrum. Alle kamers zijn gemeubileerd en voorzien van airco en op het terras kun je genieten van de opkomende zon en een verfrissende duik nemen in het zwembad. Ook zijn linnengoed, hand- en theedoeken, keukengerei beschikbaar en is er een algemeen washok. Dit studentenhuis wordt 1 keer per week schoon gemaakt.

€195 per maand
-

Je kan altijd vrijblijvend een kamer aanvragen voor een bepaalde periode. Vul onderstaand formulier in of bel ons op +597 421157.

Velden met een * zijn verplicht.

Bedankt voor je aanvraag!

We gaan hiermee aan de slag en laten snel wat van ons horen. zie je geen mail van ons in je inbox? check dan voor de zekerheid ook even je SPAM box

Je mag ons natuurlijk ook altijd even bellen om nog aanvullende vragen te stellen. 

Oops! Er ging iets mis met het versturen van het formulier. Probeer nogmaals of neem contact met ons op via telefoon: +597 421157 of via e-mail: info@suforyou.com

Omschrijving

Dit studentencomplex heeft 8 kamers en een 2 slaapkamer appartement. Je kunt hier in totaal met 10 personen verblijven. De woning is gevestigd in een zeer veilige wijk met veel sociale controle en voorzien van alle gemakken en comfort. In de directe omgeving vindt je supermarkten en verschillende restaurantjes.

Het studentencomplex is op 5 minuten afstand van het uitgaanscentrum. Alle kamers zijn gemeubileerd en voorzien van airco en op het terras kun je genieten van de opkomende zon en een verfrissende duik nemen in het zwembad. Ook zijn linnengoed, hand- en theedoeken, keukengerei beschikbaar en is er een algemeen washok. Dit studentenhuis wordt 1 keer per week schoon gemaakt.


Voorzieningen

Airco

Camera beveiliging

Tweepersoonsbedden

Warm water

Wasmachine

WIFI

Zwembad

Dievenijzer