May straat

Studentencomplex met 4 kamers en een 2 slaapkamer appartement

Toplocatie in Paramaribo

Het prachtige studentencomplex aan de May Straat is onderdeel van de maystraat 1 envoorzien van alle gemakken en comfort. Het complex met kamers en appartementen is gevestigd in het centrum van Paramaribo in de directe omgeving van winkels en dichtbij het uitgaansgebied. Ook is het complex gelegen in een veilige en betrouwbare omgeving.Het huis heeft 4 volledig ingerichte kamers. Daarnaast is er op het complex een appartement met 2 slaapkamers. De kamers en het appartement zijn voorzien van alle moderne gemakken zoals wifi, airco, warm en koud water en 2 persoons- bedden. Ook zijn linnengoed, hand- en theedoeken, keukengerei beschikbaar en is er een algemeen washok op de maystraat 1.Het terrein is voorzien van camera beveiliging. Bovendien is er een zwembad en kun je na een dagje stage lekker afkoelen.

€250 per maand
-

Je kan altijd vrijblijvend een kamer aanvragen voor een bepaalde periode. Vul onderstaand formulier in of bel ons op +597 421157.

Velden met een * zijn verplicht.

Bedankt voor je aanvraag!

We gaan hiermee aan de slag en laten snel wat van ons horen. zie je geen mail van ons in je inbox? check dan voor de zekerheid ook even je SPAM box

Je mag ons natuurlijk ook altijd even bellen om nog aanvullende vragen te stellen. 

Oops! Er ging iets mis met het versturen van het formulier. Probeer nogmaals of neem contact met ons op via telefoon: +597 421157 of via e-mail: info@suforyou.com

Omschrijving

Het prachtige studentencomplex aan de May Straat is onderdeel van de maystraat 1 envoorzien van alle gemakken en comfort. Het complex met kamers en appartementen is gevestigd in het centrum van Paramaribo in de directe omgeving van winkels en dichtbij het uitgaansgebied. Ook is het complex gelegen in een veilige en betrouwbare omgeving.

Het huis heeft 4 volledig ingerichte kamers. Daarnaast is er op het complex een appartement met 2 slaapkamers.

De kamers en het appartement zijn voorzien van alle moderne gemakken zoals wifi, airco, warm en koud water en 2 persoons- bedden. Ook zijn linnengoed, hand- en theedoeken, keukengerei beschikbaar en is er een algemeen washok op de maystraat 1.

Het terrein is voorzien van camera beveiliging. Bovendien is er een zwembad en kun je na een dagje stage lekker afkoelen.

Voorzieningen

Airco

Camera beveiliging

Dievenijzer

Tweepersoonsbedden

Warm water

Wasmachine

WIFI

Zwembad