Prins Hendrikstraat

Studentencomplex met 4 kamers verdeeld over 2 appartementen, 4 studio’s en drie 1-slaapkamer appartementen

Toplocatie in Paramaribo

Dit leuke studentencomplex aan de Prins Hendrikstraat heeft 4 kamers verdeeld over 2 appartementen, 4 studio’s en drie 1-slaapkamerappartementen. Het studenten complex is gevestigd in het centrum van Paramaribo en is zeer centraal gelegen in de directe omgeving van het Sint Vincentius Ziekenhuis. De studenten kamers en studio’s zijn gelegen in een veilige en betrouwbare buurt. Op loopafstand vind je verschillende supermarkten en uitgaansgelegenheden.‍De studio’s en het appartement beschikken over een eigen keuken, douche en toilet. De overige 4 kamers delen met zijn tweeën de keuken,douche en toilet. De kamers en studio's zijn voorzien van alle moderne gemakken zoals wifi, airco, warm en koud water en 2 persoons- bedden. Ook zijn linnengoed, hand- en theedoeken, keukengerei beschikbaar en is er een algemeen washok.‍Het terrein is voorzien van camera beveiliging. Ook is er een hangmattenkamp en kun je na een dagje stage afkoelen in het zwembad. Alle accommodaties worden 1 keer per week schoon gemaakt door onze schoonmaker.

€275 per maand
-

Je kan altijd vrijblijvend een kamer aanvragen voor een bepaalde periode. Vul onderstaand formulier in of bel ons op +597 421157.

Velden met een * zijn verplicht.

Bedankt voor je aanvraag!

We gaan hiermee aan de slag en laten snel wat van ons horen. zie je geen mail van ons in je inbox? check dan voor de zekerheid ook even je SPAM box

Je mag ons natuurlijk ook altijd even bellen om nog aanvullende vragen te stellen. 

Oops! Er ging iets mis met het versturen van het formulier. Probeer nogmaals of neem contact met ons op via telefoon: +597 421157 of via e-mail: info@suforyou.com

Omschrijving

Dit leuke studentencomplex aan de Prins Hendrikstraat heeft 4 kamers verdeeld over 2 appartementen, 4 studio’s en drie 1-slaapkamerappartementen. Het studenten complex is gevestigd in het centrum van Paramaribo en is zeer centraal gelegen in de directe omgeving van het Sint Vincentius Ziekenhuis. De studenten kamers en studio’s zijn gelegen in een veilige en betrouwbare buurt. Op loopafstand vind je verschillende supermarkten en uitgaansgelegenheden.

De studio’s en het appartement beschikken over een eigen keuken, douche en toilet. De overige 4 kamers delen met zijn tweeën de keuken,douche en toilet. De kamers en studio's zijn voorzien van alle moderne gemakken zoals wifi, airco, warm en koud water en 2 persoons- bedden. Ook zijn linnengoed, hand- en theedoeken, keukengerei beschikbaar en is er een algemeen washok.

Het terrein is voorzien van camera beveiliging. Ook is er een hangmattenkamp en kun je na een dagje stage afkoelen in het zwembad. Alle accommodaties worden 1 keer per week schoon gemaakt door onze schoonmaker.


Voorzieningen

Airco

Dievenijzer

Tweepersoonsbedden

Wasmachine

Warm water

WIFI

Zwembad

Camera beveiliging