Prinsessenstraat

Studentenhuis met 10 kamers

Toplocatie in Paramaribo

Het studentenhuis aan de Prinsessestraat is zeer ruim en voorzien van alle gemakken en comfort. Dit studentenhuis is gelegen in het centrum van Paramaribo en staat in een rustige en veilige buurt met veel sociale controle. Het uitgaanscentrum van Paramaribo is op loopafstand met veel horeca gelegenheden. Ook het s’ Lands Hospitaal en het Sint Vincentius ziekenhuis zijn in directe omgeving van dit studentenhuis gelegen.De woning is voorzien van 10 kamers. Alle kamers hebben hun eigen douche en toilet. In dit studentenhuis zijn er 2 ruime keukens. De woning is volledig gemeubileerd. Verder is de wekelijkse schoonmaak inbegrepen in de huurprijs.

€250 per maand
-

Je kan altijd vrijblijvend een kamer aanvragen voor een bepaalde periode. Vul onderstaand formulier in of bel ons op +597 421157.

Velden met een * zijn verplicht.

Bedankt voor je aanvraag!

We gaan hiermee aan de slag en laten snel wat van ons horen. zie je geen mail van ons in je inbox? check dan voor de zekerheid ook even je SPAM box

Je mag ons natuurlijk ook altijd even bellen om nog aanvullende vragen te stellen. 

Oops! Er ging iets mis met het versturen van het formulier. Probeer nogmaals of neem contact met ons op via telefoon: +597 421157 of via e-mail: info@suforyou.com

Omschrijving

Het studentenhuis aan de Prinsessestraat is zeer ruim en voorzien van alle gemakken en comfort. Dit studentenhuis is gelegen in het centrum van Paramaribo en staat in een rustige en veilige buurt met veel sociale controle. Het uitgaanscentrum van Paramaribo is op loopafstand met veel horeca gelegenheden. Ook het s’ Lands Hospitaal en het Sint Vincentius ziekenhuis zijn in directe omgeving van dit studentenhuis gelegen.

De woning is voorzien van 10 kamers. Alle kamers hebben hun eigen douche en toilet. In dit studentenhuis zijn er 2 ruime keukens. De woning is volledig gemeubileerd. Verder is de wekelijkse schoonmaak inbegrepen in de huurprijs.

Voorzieningen

Airco

Dievenijzer

Tweepersoonsbedden

Warm water

Wasmachine

WIFI