Prof. van Blommensteinstraat

4 slaapkamer appartement

Toplocatie in Paramaribo

Dit is een volledig gemeubileerde, vrij staande luxe woning in de Prof. van Blommensteinlaan. Het huis wordt verhuurd als stage woning of als appartement voor vakantiegangers.De woning is voorzien van 4 slaapkamers met airco’s.Woonkamer (volledig ingericht met flatscreen T.V.) met open keuken (met o.a. ingebouwde vaatwasser, oven, magnetron en een Amerikaanse Koelkast). Keuken inrichting is gebaseerd op een huishouding van 8 personen. Daarnaast heeft de woning nog een automatische wasmachine een opberghok, wifi, warm water en 2 stort douches. De woning is beveiligd met dievenijzer en er is een elektronisch alarm gekoppeld aan een centrale meldkamer.De woning staat in een veilige buurt met veel sociale controle. In de directe omgeving van de woning zijn er eetgelegenheden, supermarkten en winkels. De woning is verder gelegen op loopafstand van het diakonesziekenhuis.

€1100 per maand
-

Je kan altijd vrijblijvend een kamer aanvragen voor een bepaalde periode. Vul onderstaand formulier in of bel ons op +597 421157.

Velden met een * zijn verplicht.

Bedankt voor je aanvraag!

We gaan hiermee aan de slag en laten snel wat van ons horen. zie je geen mail van ons in je inbox? check dan voor de zekerheid ook even je SPAM box

Je mag ons natuurlijk ook altijd even bellen om nog aanvullende vragen te stellen. 

Oops! Er ging iets mis met het versturen van het formulier. Probeer nogmaals of neem contact met ons op via telefoon: +597 421157 of via e-mail: info@suforyou.com

Omschrijving

Dit is een volledig gemeubileerde, vrij staande luxe woning in de Prof. van Blommensteinlaan. Het huis wordt verhuurd als stage woning of als appartement voor vakantiegangers.
De woning is voorzien van 4 slaapkamers met airco’s.

Woonkamer  (volledig ingericht met flatscreen T.V.) met open keuken (met o.a. ingebouwde vaatwasser, oven, magnetron en een Amerikaanse Koelkast). Keuken inrichting is gebaseerd op een huishouding van 8 personen. Daarnaast heeft de woning nog een automatische wasmachine een opberghok, wifi, warm water en 2 stort douches. De woning is beveiligd met dievenijzer en er is een elektronisch alarm gekoppeld aan een centrale meldkamer.

De woning staat in een veilige buurt met veel sociale controle. In de directe omgeving van de woning zijn er eetgelegenheden, supermarkten en winkels. De woning is verder gelegen op loopafstand van het diakonessenhuis.


Voorzieningen

Airco

Alarm

Dievenijzer

Flatscreen tv

Tweepersoonsbedden

Warm water

Wasmachine

WIFI