Wakiboestraat 1

Studentencomplex met 3 kamers en 2 studio's

Toplocatie in Paramaribo

Het studentenhuis Wakibasoe is een zeer ruim studentenhuis voorzien van alle gemakken en comfort. Dit studentenhuis ligt in een zijstraat van de Kwattaweg (centrum) in een zeer rustige en veilige buurt met veel sociale controle. In de directe omgeving zijn verder sportfaciliteiten, horeca gelegenheden en staan ook nog andere studentenwoningen. Verder is de studentenwoning dicht gelegen bij het AZP- ziekenhuis (op 5 minuten loopafstand).De studentenwoning is volledig gemeubileerd en voorzien van alle moderne gemakken. Alle studenten kamers zijn volledig ingericht en voorzien van wifi, airco, bureau en stoel, kledingkast en een 2-persoonsbed. Ook zijn linnengoed, hand- en theedoeken, keukengerei beschikbaar en is er een algemeen washok. Het studentenhuis beschikt hiernaast over 2 moderne studio's welke voorzien zijn van een eigen douche, toilet en keuken.Het terrein is voorzien van camera beveiliging. Ook is er een hangmatten kamp en kun je na een dagje stage afkoelen in het zwembad. Alle accommodaties worden 1 keer per week schoon gemaakt door onze schoonmaker.

€250 per maand
-

Je kan altijd vrijblijvend een kamer aanvragen voor een bepaalde periode. Vul onderstaand formulier in of bel ons op +597 421157.

Velden met een * zijn verplicht.

Bedankt voor je aanvraag!

We gaan hiermee aan de slag en laten snel wat van ons horen. zie je geen mail van ons in je inbox? check dan voor de zekerheid ook even je SPAM box

Je mag ons natuurlijk ook altijd even bellen om nog aanvullende vragen te stellen. 

Oops! Er ging iets mis met het versturen van het formulier. Probeer nogmaals of neem contact met ons op via telefoon: +597 421157 of via e-mail: info@suforyou.com

Omschrijving

Het studentenhuis Wakibasoe is een zeer ruim studentenhuis voorzien van alle gemakken en comfort. Dit studentenhuis ligt in een zijstraat van de Kwattaweg (centrum) in een zeer rustige en veilige buurt met veel sociale controle. In de directe omgeving zijn verder sportfaciliteiten, horeca gelegenheden en staan ook nog andere studentenwoningen. Verder is de studentenwoning dicht gelegen bij het AZP- ziekenhuis (op 5 minuten loopafstand).

De studentenwoning is volledig gemeubileerd en voorzien van alle moderne gemakken. Alle studenten kamers zijn volledig ingericht en voorzien van wifi, airco, bureau en stoel, kledingkast en een 2-persoonsbed. Ook zijn linnengoed, hand- en theedoeken, keukengerei beschikbaar en is er een algemeen washok. Het studentenhuis beschikt hiernaast over 2 moderne studio's welke voorzien zijn van een eigen douche, toilet en keuken.

Het terrein is voorzien van camera beveiliging. Ook is er een hangmattenkamp en kun je na een dagje stage afkoelen in het zwembad. Alle accommodaties worden 1 keer per week schoon gemaakt door onze schoonmaker.

Voorzieningen

Airco

Tweepersoonsbedden

Warm water

Wasmachine

WIFI

Zwembad

Camera beveiliging

Dievenijzer

Hangmattenkamp