Commewijne River tour

Fabian Vas experience

dagtour

De Fabian Vas experience in Commewijne

Het beste van Commewijne vanaf het water. Dat is waar je voor kiest als je de Commewijne River tour boekt. Samen met je gids Fabian vaar je onder de iconische brug door en start je reis richting de Commewijnerivier. Onderweg spot je dolfijnen en stap je uit op de plantages, die je absoluut gezien moet hebben. Na een goede lunch, vaar je door de smalle Warappakreek en kom je bij met je voeten in het zand op het strand van Braamspunt.

Meer info en boeken
No items found.

Vraag jouw trip online aan met onderstaand formulier of bel ons op +597 421157. Nadat je je trip hebt aangevraagd, krijg je zo spoedig mogelijk een bevestiging van ons. Mochten wij nog vragen hebben over je aanvraag, dan nemen we contact met je op.

Dagtour | € 85
Dagtour | € 85
Dagtour | € 85
Dagtour met museum | € 95
Dagtour met museum | € 95
Dagtour met museum | € 95
Gegarandeerde datums:
18 Okt
Kies een vertrekdatum:
Wil je liever een andere datum? Wij vertrekken op alle dagen vanaf 4 personen. vertrek vanaf 2 personen kan tegen een meerprijs
info
nummer waarop we je in Suriname kunnen bereiken
info
nummer waarop we je kunnen appen met laatste informatie of vragen
Velden met een * zijn verplicht.

Bedankt voor je aanvraag!

Leuk dat je hebt gekozen voor een trip bij SUforYou. We gaan hiermee aan de slag en laten snel iets van ons horen. In het weekend en op nationale feestdagen zijn we iets minder snel. Zie je geen mail van ons in je inbox? check dan voor de zekerheid ook even je SPAM box. Mocht je praktische vragen hebben of heel snel op trip willen gaan? Dan kan je ons appen op het SUforYou Whatsapp-nummer: +597 769-4669.

Tijdens kantooruren zijn we telefonisch bereikbaar op: (+597) 42 11 57.

Tot snel!
Oops! Er ging iets mis met het versturen van het formulier. Probeer nogmaals of neem contact met ons op via telefoon: +597 421157 of via e-mail: info@suforyou.com

nog in te vullen

Programma Commewijne River Tour - dagtour

Om 10:00 uur word je op de vooraf afgesproken plek opgehaald en word je naar de boot gebracht. Na een uitgebreide kennismaking neemt de gids het programma nog even vluchtig door en start je reis richting Commewijne. Vanaf de marina varen we eerst over de Surinamerivier onder de iconische Jules Wijdenboschbrug door richting de Waterkant. Zie je die ook is een keer vanaf het water.

Tijd om snel door te varen. Langs Torarica, Marriot Hotel op naar Leonsberg daar overvaren en via Fort Nieuw Amsterdam kom je aan op de Commewijne Rivier. Met een beetje geluk komen de nieuwsgierige Guiane dolfijnen bij de boot kijken en pak je die ook nog mee. Hier nemen we dan uiteraard ruim de tijd voor. De dolfijnen leven in de monding van de Surinamerivier en zijn vooral rond het middaguur en rond de zonsonderang goed te zijn.

Het is tijd voor de eerste stop. Plantage Johanna Margaretha. Hier heb je tijd om rond te wandelen, terwijl je gids je het een en ander verteld over deze plek. We lopen door naar Plantage Frederiksdorp, waar ook van alles te doen en te zien is. Luister naar de bijzondere verhalen uit het verleden en geef je ogen de gelegenheid om de vele indrukken op te nemen.

Nadat je hebt kunnen kennismaken met Johanna Margeretha en Plantage Frederikdorp stap je weer op de boot bij Fabian en vaar je door naar Plantage Bakkie. Hier heb je de gelegenheid om een museum tour op locatie te doen (kies dan voor deze tour) door de eigenaar. Behalve het museum is er nog genoeg te zien op dit mooie plekje. De eigenaren hebben er een leuk restaurantje neergezet, waar we dan ook zullen gaan lunchen. Alles is heerlijk vers vanuit de eigen moestuin en dat proef je!

Na wat ontspanning stap je weer in de boot en - als de waterstand het toelaat - en varen we de Warappakreek in. Dit is waanzinnig omdat het heel smal is en Fabian hier soepel doorheen manuvreert met zijn boot. Een ervaring op zich! Mocht het niet mogelijk zijn dan varen we naar Braamspunt om daar nog even lekker op het strand te wandelen of te liggen.

Rond 17:00 uur ben je weer terug in Paramaribo en word je gebracht naar de startlocatie.

Ook interessant voor jou!

andere dag trips
bekijk alle dagtrips >

Ook interessant voor jou!

andere meerdaagse trips
bekijk alle meerdaagse trips >