Kaieteur falls

Guyana

3 daagse tour

De hoogste single-drop waterval ter wereld in ons buurland Guyana

De Kaieteur watervallen behoren tot de één van de mooiste watervallen op deze wereld. Gelegen in het zuiden van ons buurland Guyana valt het water uit de Potaro rivier maar liefst 241 meter naar beneden. Dit maakt de Kaieteur watervallen de hoogste waterval ter wereld. Vanuit Suriname reis je naar de hoofdstad van Guyana en vlieg je op je tweede dag naar deze magische plek. In Georgetown geniet je na en is er genoeg tijd voor een citytrip.

Meer info en boeken

Vraag jouw trip online aan met onderstaand formulier of bel ons op +597 421157. Nadat je je trip hebt aangevraagd, krijg je zo spoedig mogelijk een bevestiging van ons. Mochten wij nog vragen hebben over je aanvraag, dan nemen we contact met je op.

3 daagse | € 399,-
3 daagse | € 399,-
3 daagse | € 399,-
Gegarandeerde datums:
Kies een vertrekdatum:
Wil je liever een andere datum? Wij vertrekken bij een minimum aantal aanmeldingen van 3 personen
info
nummer waarop we je in Suriname kunnen bereiken
info
nummer waarop we je kunnen appen met laatste informatie of vragen
Velden met een * zijn verplicht.

Bedankt voor je aanvraag!

Leuk dat je hebt gekozen voor een trip bij SUforYou. We gaan hiermee aan de slag en laten snel iets van ons horen. In het weekend en op nationale feestdagen zijn we iets minder snel. Zie je geen mail van ons in je inbox? check dan voor de zekerheid ook even je SPAM box. Mocht je praktische vragen hebben of heel snel op trip willen gaan? Dan kan je ons appen op het SUforYou Whatsapp-nummer: +597 769-4669.

Tijdens kantooruren zijn we telefonisch bereikbaar op: (+597) 42 11 57.

Tot snel!
Oops! Er ging iets mis met het versturen van het formulier. Probeer nogmaals of neem contact met ons op via telefoon: +597 421157 of via e-mail: info@suforyou.com

nog invullen

Dag 1

Vanuit Paramaribo reis je door het westen van Suriname om vervolgens naar Georgetown te rijden. Je doorkruist tijdens je reis drie districten van Suriname: Saramacca, Coronie, en Nickerie. Vervolgens steek je de Corantijn rivier over. Vanaf dat punt ben je in Guyana en is het via de snelweg naar Georgetown. In Georgetown overnacht je in een hotel en heb je de tijd om bij te komen van de reis. In de avond ga je samen met de gids de stad bekijken en lekker eten in de binnenstad van Georgetown.

Dag 2

Na het ontbijt vertrek je met de auto naar het Eugene F Correia International Airport. Vanuit daar vlieg je naar de Kaieteurfalls. Hier maak je eerst een wandeling door de Guyanese natuur. Onderweg krijg je van de gids informatie over de planten en diersoorten die in het gebied voorkomen. Het hoogtepunt is natuurlijk de hoogste single drop waterval ter wereld. In de namiddag vlieg je weer terug naar Georgetown. In de avond heb je weer de keuze om Georgetown in te gaan om bijvoorbeeld iets te eten. Je kunt ook bij het hotel eten.

Dag 3

Na het ontbijt kun je nog even Georgetown in gaan als je wilt. Je kunt wat leuke souvenirs kopen of en wandelen door de binnenstad van Georgetown. Hierna staat de auto of bus klaar voor de terugreis naar Paramaribo.

Handige tips:

-       Wees open tegen de gids! Heb jij bepaalde doelen tijdens een trip, van het overkomen van fobiën tot doelsoorten spotten tijdens de tour? De gids is er niet puur om de groep te begeleiden maar ook om jouw persoonlijk meer ervaring en kennis mee te geven.

-       Over het algemeen geldt: hoe stiller je tijdens de wandelingen bent, des te meer kans je maakt om wildlife te spotten. 

-       Naast zonnebrandcrème is het ook handig om (hand)doeken in de boot mee te nemen, om je schouders en benen te beschermen tegen het felle zonlicht. Vaak merk je niet dat je aan het verbranden bent op de boot, omdat je continue een koel briesje voelt, maar houdt er rekening mee dat je sneller verbrand op het water.

Ook interessant voor jou!

andere dag trips
bekijk alle dagtrips >

Ook interessant voor jou!

andere meerdaagse trips
bekijk alle meerdaagse trips >