Kanotour: Wanica

Natuurreservaat

Dagtour

Een leuk en sportief avontuur door de jungle!

Met de kano varen door de ongerepte jungle van Suriname is de perfecte combinatie van avontuur en sport. Je vaart midden door de overweldigende natuur en spot onderweg verschillende dieren, waaronder bijzondere vogels, apen, slangen en nog veel meer.. Het magische aan kanoën door de natuur is vooral de rust en het leven uit de natuur wat je om je heen hoort.

Meer info en boeken
No items found.

Vraag jouw trip online aan met onderstaand formulier of bel ons op +597 421157. Nadat jij jouw trip hebt aangevraagd krijg je zo spoedig mogelijk een bevestiging van ons toegestuurd, mochten wij nog vragen hebben over jouw aanvraag dan nemen wij contact met je op.

Kanotour | € 70,-
Kanotour | € 70,-
Kanotour | € 70,-
Gegarandeerde datums:
Er zijn nog geen datums gepland voor deze trip. Vraag een datum aan in het formulier.
20, 22, 27 jan.
Kies een vertrekdatum:
Wil je liever een andere datum? Wij vertrekken op alle data bij een minimum aantal aanmeldingen van 2 personen.
info
nummer waarop we je in Suriname kunnen bereiken
info
nummer waarop we je kunnen appen met laatste informatie of vragen
Velden met een * zijn verplicht.

Bedankt voor je aanvraag!

Leuk dat je hebt gekozen voor een trip bij SUforYou. We gaan hiermee aan de slag en laten snel iets van ons horen. In het weekend en op nationale feestdagen zijn we iets minder snel. Mocht je praktische vragen hebben of heel snel op trip willen gaan? Dan kan je ons appen op het SUforYou Whatsappnummer: (+597) 769 6661.

Tijdens kantooruren zijn we telefonisch bereikbaar op: (+597) 42 11 57. Ben je in de buurt? Dan kan je natuurlijk ook gezellig langskomen op ons kantoor aan de Henck Arronstraat 176  

Tot snel!
Oops! Er ging iets mis met het versturen van het formulier. Probeer nogmaals of neem contact met ons op via telefoon: +597 421157 of via e-mail: info@suforyou.com

Inbegrepen:

• Je vervoer naar de bestemming;

• Alle activiteiten zoals beschreven;

• Eten, drinken en genoeg snacks;

• Professionele gids

Niet inbegrepen:

• Alcoholische dranken

Vandaag staat er een mooie en sportieve tour op het programma door de mooie natuur van Wanica. Hier aangekomen pak je een kano en is het tijd om het avontuur te starten. Je baant jezelf een weg met de kano door de soms smalle en dichtbegroeide kreek. Kijk goed om je heen, want het is een gebied vol leven. Van apen tot mooie papegaaien die langs komen vliegen. Na een sportieve dag is het tijd om op een plek middenin de jungle te stoppen voor een lekkere maaltijd in een ongerept gebied en je hebt ook de mogelijkheid om te zwemmen. Hierna is het tijd om weer terug te keren richting Paramaribo.

Inpaklijst:

Wanneer je de kanotour gaatdoen, adviseren we je om het volgende zeker meete nemen:

-        Eenlange broek(of een afritsbroek),zodat je tijdens de wandelingen geen zorgen hoeft te maken overhuid-irriterendeplanten, teken of muggen.

-        Goede loopschoenen,omdat je gaat lopen. Dus laat de nieuwe schoenen nog maareven in de kast staan,want je wilt geen blaren lopen tijdens deze trip. Verderis het altijd handig inde jungle om schoenen met profiel te nemen, maar als jedie niet hebt, zijnsneakers ook goed!

-        Zonnebrandcrème ga jezeker nodighebben als je in de kano zit!

-        Eenzaklamp of hoofdlampjeis een must voor alle nachtwandelingen die je gaat maken tijdens dezetour!Natuurlijk ook erg handig als je ’s avonds een keertje naar het toiletmoet.

-       Hetspreekt voor zich dat je omgeven wordt door water, dus vergeetje zwemkleding niet mee tenemen!

-        Toiletspullen; ditspreekt voorzich natuurlijk. Vergeet niet een flesje anti-muggengel en eenhanddoek in tepakken!

-        Jegaat zoveel moois zien, dus wij willen je echt aanraden een fotocamera mee tenemen!

-        In de regentijd radenwij je zeker aan een regenponcho mee tenemen. Als je poncho niet groot genoeg is om je tas er ook mee te bedekken, nogeen regenhoes voor je tas.

-        Eencomfortabele rugzak:Het handigste is een grote rugzak waar alle spullen in kunnen en eenklein tasjedie je bij je kan houden als je het dorpje gaat bezoeken. Verder is een waterdichte tas altijdaan te raden omdat we veel in de kano zullen zitten. Heb je geen waterdichtetas? Neem dan een vuilniszak mee waar jetas in past.

-        Hebje geen eigen hangmaten klamboe?Meld dit even bij het aanmelden!

-       Neem een ziplock zakje mee voorje telefoonen andere elektronische apparatuur. Het kan gebeuren dat het ineensbegint teregenen in de regentijd bijvoorbeeld.

 

Inpaklijst:

-       Wees open tegen de gids! Hebjij bepaalde doelen tijdens een trip, van het overkomen van fobiën totdoelsoorten spotten tijdens de tour? De gids is er niet puur om de groep tebegeleiden maar ook om jouw persoonlijk meer ervaring en kennis mee te geven.

-      Over het algemeen geldt: hoe stiller jebent, des te meer kans je maaktom wildlife te spotten. 

-      Naast zonnebrandcrème is het ook handig om (hand)doeken meete nemen, om je schouders en benen te beschermen tegen het felle zonlicht. Vaakmerk je niet dat je aan het verbranden bent, omdat je continue een koel briesjevoelt, maar houdt er rekening mee dat je sneller verbrand op het water.

Ook interessant voor jou!

andere dag trips
bekijk alle dagtrips >

Ook interessant voor jou!

andere meerdaagse trips
bekijk alle meerdaagse trips >