Kingsnight Festival

Hét oranjefestival

1 dag

Het grootste en gezelligste outdoor oranjefeest van Paramaribo!

Na de eerste drie succesvolle edities van Kingsland Festival is het dit jaar tijd voor iets nieuws. In samenwerking met Studentenpas Suriname en BuitenGewoon zetten we dit jaar Kingsnight Festival op de kaart! Het is tijd Suriname te laten schudden met locale Dj's en many more suprises in tropische sferen. Maak je klaar voor het grootste en gezelligste outdoor oranjefeest in Suriname. Wil jij samen met je twee beste vrienden of collega's boven Paramaribo vliegen? Wees er dan snel bij! Wij verloten onder de eerste 250 kaartjes een gratis helikoptervlucht! Het enige wat jij hoeft te doen is zorgen dat jij erbij bent op vrijdag 26 april 2019. Gaan we samen dansend Willie's verjaardag in?

Meer info en boeken
No items found.

Vraag jouw trip online aan met onderstaand formulier of bel ons op +597 421157. Nadat jij jouw trip hebt aangevraagd krijg je zo spoedig mogelijk een bevestiging van ons toegestuurd, mochten wij nog vragen hebben over jouw aanvraag dan nemen wij contact met je op.

Kingsnight Festival standaard SRD 100
Kingsnight Festival standaard SRD 100
Kingsnight Festival standaard SRD 100
Kingsnight Festival Studentenpas SRD 75
Kingsnight Festival Studentenpas SRD 75
Kingsnight Festival Studentenpas SRD 75
1
2
3
4
5
6
7
8
Gegarandeerde datums:
26 april
Nog geen geplande datums
Wil je liever een andere datum? Wij vertrekken op alle dagen bij een minimum aantal aanmeldingen van 4 personen.
Kies een vertrekdatum:

Selecteer hieronder één van de bovengenoemde gegarandeerde datums en ga mee met een leuke groep mensen.

Staan hierboven geen gegarandeerde datums of wil je gewoon op een andere datum? Selecteer hieronder dan jouw gewenste vertrek datum.
Velden met een * zijn verplicht.

Bedankt voor je aanvraag!

We gaan hiermee aan de slag en laten snel wat van ons horen.
Je mag ons natuurlijk ook altijd even bellen om nog aanvullende vragen te stellen. 
+597421157
Oops! Er ging iets mis met het versturen van het formulier. Probeer nogmaals of neem contact met ons op via telefoon: +597 421157 of via e-mail: info@suforyou.com

Inbegrepen:

  • Onbeperkt muziek
  • Onbeperkt gezelligheid
  • Foto's

Om 21:00 uur word het startsignaal bij restaurant BuitenGewoon gegeven. Wij zorgen ervoor dat het bier koud staat, de cocktails geshaket worden en dat de DJ zijn plaatjes heeft warmgedraaid. Zorg jij dan dat jij er met al je huisgenoten en vrienden bij bent op 26 april?