Speed-Up Water Tubing

Commewijne rivier

dagtrip

Watertuben op de Commewijne rivier

Ben je net als ons gek op water en altijd opzoek naar een beetje adrenaline? Dan is dit zeker een must om te doen, zwemvest aan en gaan! Onder professionele begeleiding stap je vandaag in Leonsberg (Paramaribo Noord) op de boot en vaar je richting de plantage Johanna Marghareta. Hou je ogen goed open want wie weet kom je onder nog wat dolfijnen tegen. Johanna Marghareta is het startpunt voor een hele toffe dag vol met fun en adrenaline op het water. Na een introductie word je met een heerlijke snelheid over het water getrokken door een snelle boot. Het is een kunst om zo lang mogelijk te blijven zitten. We dagen je graag uit!

Meer info en boeken
No items found.

Vraag jouw trip online aan met onderstaand formulier of whatsapp ons op +597 769-4669. Nadat je je trip hebt aangevraagd, krijg je zo spoedig mogelijk een bevestiging van ons. Mochten wij nog vragen hebben over je aanvraag, dan nemen we contact met je op.

Dagtrip | € 45,-
Dagtrip | € 45,-
Dagtrip | € 45,-
Gegarandeerde datums:
Kies een vertrekdatum:
Wil je liever een andere datum? Wij vertrekken op alle data bij een minimum aantal aanmeldingen van 3 personen.
info
nummer waarop we je in Suriname kunnen bereiken
info
nummer waarop we je kunnen appen met laatste informatie of vragen
Velden met een * zijn verplicht.

Bedankt voor je aanvraag!

Leuk dat je hebt gekozen voor een trip bij SUforYou. We gaan hiermee aan de slag en laten snel iets van ons horen. In het weekend en op nationale feestdagen zijn we iets minder snel. Zie je geen mail van ons in je inbox? check dan voor de zekerheid ook even je SPAM box. Mocht je praktische vragen hebben of heel snel op trip willen gaan? Dan kan je ons appen op het SUforYou Whatsapp-nummer: +597 769-4669.

Tijdens kantooruren zijn we telefonisch bereikbaar op: (+597) 42 11 57. (Het kantoor is tijdelijk gesloten)

Tot snel!
Oops! Er ging iets mis met het versturen van het formulier. Probeer nogmaals of neem contact met ons op via telefoon: +597 421157 of via e-mail: info@suforyou.com

Inbegrepen:

• Je vervoer vanaf Leonsberg;

• Introductietraining;

• Alle activiteiten zoals beschreven;

• Tussendoortjes, drinken en genoeg snacks;

• Professionele gids.

Niet inbegrepen:

• Alcoholische dranken;

• Vervoer naar Leonsberg (via Taxi transfer te boeken op deze site);

• Ontbijt.

Belangrijk:

• Minimaal aantal deelnemers voor het definitief doorgaan van deze trip: 3 deelnemers;

• Maximaal aantal deelnemers voor deze trip: 15 deelnemers;

• Bij een groep van 6 of 7 personen kan de tour niet worden uitgevoerd ivm de grootte van de boot. Vanaf 8 personen kunnen we weer vertrekken.

Adrenaline staat vandaag centraal. We verwachten je op het afgesproken tijdstip op de steiger bij Leonsberg. Dit is gemakkelijk per taxi te bereiken. Vanaf hier start je avontuur en vaar je richting de Commewijne rivier. In de tocht van minder dan een uur kom je wellicht dolfijnen onderweg tegen. Opgelet dus! Zodra de gids ze spot dan neemt hij uiteraard de tijd om er ook heen te varen.

Het startpunt voor het Water tuben is bij de plantage Johanna Marghareta. Hier krijg je een korte introductie en vervolgens wordt er gestart met tuben. Goed vasthouden en gaan is het devies. Je zal ongetwijfeld meerdere malen in het water belanden, maar dit mag de pret zeker niet drukken. Uiteraard is er tijd om ook een kijkje te nemen in het plaatsje Johanna Marghareta.

Na een toffe dag van ongeveer 5 a 6 uur is het tijd om terug te varen richting Leonsberg. Met een voldaan gevoel keer je terug in Paramaribo.

Inpaklijst:

Wanneer je de Speed-Up tour doet adviseren we je om het volgende zeker mee te nemen:

-        Zwemkleding

-        Zonnebrandcrème ga je zeker nodig hebben als je in de boot zit !

-        Het wordt een toffe dag, dus wij willen je echt aanraden een fotocamera mee te nemen!

-        Een waterdichte rugzak is altijd aan te raden omdat we veel in de boot zullen zitten. Heb je geen waterdichte tas? Neem dan een vuilniszak mee waar je tas in past.

-        Neem een ziplock zakje mee voor je telefoon en andere elektronische apparatuur. Het kan gebeuren dat het ineens begint te regenen in de regentijd bijvoorbeeld.

Handige tips:

-       Naast zonnebrandcrème is het ook handig om (hand)doeken in de boot mee te nemen, om je schouders en benen te beschermen tegen het felle zonlicht. Vaak merk je niet dat je aan het verbranden bent op de boot, omdat je continue een koel briesje voelt, maar houdt er rekening mee dat je sneller verbrand op het water.

Ook interessant voor jou!

andere dag trips
bekijk alle dagtrips >

Ook interessant voor jou!

andere meerdaagse trips
bekijk alle meerdaagse trips >