Speed-Up Water Tubing

Commewijne rivier

dagtrip

Watertuben op de Commewijne rivier

Ben je net als ons gek op water en altijd opzoek naar een beetje adrenaline? Dan is dit zeker een must om te doen, zwemvest aan en gaan! Onder professionele begeleiding stap je vandaag in Leonsberg (Paramaribo Noord) op de boot en vaar je richting de plantage Johanna Marghareta. Hou je ogen goed open want wie weet kom je onder nog wat dolfijnen tegen. Johanna Marghareta is het startpunt voor een hele toffe dag vol met fun en adrenaline op het water. Na een introductie word je met een heerlijke snelheid over het water getrokken door een snelle boot. Het is een kunst om zo lang mogelijk te blijven zitten. We dagen je graag uit!

Meer info en boeken
No items found.

Vraag jouw trip online aan met onderstaand formulier of bel ons op +597 421157. Nadat jij jouw trip hebt aangevraagd krijg je zo spoedig mogelijk een bevestiging van ons toegestuurd, mochten wij nog vragen hebben over jouw aanvraag dan nemen wij contact met je op.

dagtrip € 45 per persoon
dagtrip € 45 per persoon
dagtrip € 45 per persoon
Gegarandeerde datums:
Nog geen geplande datums
Kies een vertrekdatum:

Selecteer hieronder één van de bovengenoemde gegarandeerde datums en ga mee met een leuke groep mensen.

Staan hierboven geen gegarandeerde datums of wil je gewoon op een andere datum? Selecteer hieronder dan jouw gewenste vertrek datum.
Velden met een * zijn verplicht.

Bedankt voor je aanvraag!

We gaan hiermee aan de slag en laten snel wat van ons horen.
Je mag ons natuurlijk ook altijd even bellen om nog aanvullende vragen te stellen. 
+597421157
Oops! Er ging iets mis met het versturen van het formulier. Probeer nogmaals of neem contact met ons op via telefoon: +597 421157 of via e-mail: info@suforyou.com

Inbegrepen:

• Je vervoer vanaf Leonsberg;

• Introductietraining;

• Alle activiteiten zoals beschreven;

• Tussendoortjes, drinken en genoeg snacks;

• Professionele gids

Niet inbegrepen:

• Alcoholische dranken;

• Ontbijt

Belangrijk:

• Minimaal aantal deelnemers voor het definitief doorgaan van deze trip: 3 deelnemers;

• Maximaal aantal deelnemers voor deze trip: 15 deelnemers

  • Bij een groep van 6 of 7 personen kan de tour niet worden uitgevoerd ivm de grootte van de boot. Vanaf 8 personen kunnen we weer vertrekken.

Adrenaline staat vandaag centraal. We verwachten je op het afgesproken tijdstip op de steiger bij Leonsberg. Dit is gemakkelijk per taxi te bereiken. Vanaf hier start je avontuur en vaar je richting de Commewijne rivier. In de tocht van minder dan een uur kom je wellicht dolfijnen onderweg tegen. Opgelet dus! Zodra de gids ze spot dan neemt hij uiteraard de tijd om er ook heen te varen.

Het startpunt voor het Water tuben is bij de plantage Johanna Marghareta. Hier krijg je een korte introductie en vervolgens wordt er gestart met tuben. Goed vasthouden en gaan is het devies. Je zal ongetwijfeld meerdere malen in het water belanden, maar dit mag de pret zeker niet drukken. Uiteraard is er tijd om ook een kijkje te nemen in het plaatsje Johanna Marghareta.

Na een toffe dag van ongeveer 5 a 6 uur is het tijd om terug te varen richting Leonsberg. Met een voldaan gevoel keer je terug in Paramaribo.

Inpaklijst:

Wanneer je de Speed-Up tour doet adviseren we je om het volgende zeker mee te nemen:

-        Zwemkleding

-        Zonnebrandcrème ga je zeker nodig hebben als je in de boot zit !

-        Het wordt een toffe dag, dus wij willen je echt aanraden een fotocamera mee te nemen!

-        Een waterdichte rugzak is altijd aan te raden omdat we veel in de boot zullen zitten. Heb je geen waterdichte tas? Neem dan een vuilniszak mee waar je tas in past.

-        Neem een ziplock zakje mee voor je telefoon en andere elektronische apparatuur. Het kan gebeuren dat het ineens begint te regenen in de regentijd bijvoorbeeld.

Handige tips:

-       Naast zonnebrandcrème is het ook handig om (hand)doeken in de boot mee te nemen, om je schouders en benen te beschermen tegen het felle zonlicht. Vaak merk je niet dat je aan het verbranden bent op de boot, omdat je continue een koel briesje voelt, maar houdt er rekening mee dat je sneller verbrand op het water.

Ook interessant voor jou!

andere dag trips
bekijk alle dagtrips >

Ook interessant voor jou!

andere meerdaagse trips
bekijk alle meerdaagse trips >

Ook interessant voor jou!

andere trips in Boven-Suriname
bekijk alle trips in Boven-Suriname >

Ook interessant voor jou!

andere bucketlist trips
bekijk alle bucketlist trips >

Ook interessant voor jou!

andere expedities
bekijk alle expedities >