Sunday Sunset

Volop relaxen

Dagtrip

Een middag om even heerlijk te relaxen

Heerlijk een middagje lekker uitwaaien op de Surinarivier terwijl je de zonsondergang kunt aanschouwen. Dit kan op een luxe boot die van alle gemakken is voorzien. Op de boot bevinden zich een keuken, een bar, comfortabele zitplekken en een zonnedek. Terwijl je geniet van vers fruit en een cocktail vaar je langs deWaterkant en heb je een mooi uitzicht over de villa’s en de mooie huizen om hierna verder te varen richting Nieuw- Amsterdam. Hier ga je de ‘Scotalia Guyanensis’ dolfijnen te bekijken. Je gaat tijdens deze boottocht ook nog naar de plantage Rust en Werk.

Meer info en boeken

Vraag jouw trip online aan met onderstaand formulier of bel ons op +597 421157. Nadat jij jouw trip hebt aangevraagd krijg je zo spoedig mogelijk een bevestiging van ons toegestuurd, mochten wij nog vragen hebben over jouw aanvraag dan nemen wij contact met je op.

dagtour p.p. €35
dagtour p.p. €35
dagtour p.p. €35
1
2
3
4
5
6
7
8
Gegarandeerde datums:
Nog geen geplande datums
Wil jij liever een andere datum? Wij vertrekken op zondagen bij een minimum aanmeldingen van 15 personen.
Kies een vertrekdatum:
Selecteer hieronder één van de bovengenoemde gegarandeerde datums en ga mee met een leuke groep mensen. Staan hierboven geen gegarandeerde datums of wil je gewoon op een andere datum? Selecteer hieronder dan jouw gewenste vertrek datum.
Velden met een * zijn verplicht.

Bedankt voor je aanvraag!

We gaan hiermee aan de slag en laten snel wat van ons horen.
Je mag ons natuurlijk ook altijd even bellen om nog aanvullende vragen te stellen. 
+597421157
Oops! Er ging iets mis met het versturen van het formulier. Probeer nogmaals of neem contact met ons op via telefoon: +597 421157 of via e-mail: info@suforyou.com

Inbegrepen

  • 1 cocktail
  • 1 snack
  • fruit

Niet inbegrepen

  • Vervoer naar de opstapplaats
  • Overige eten en drinken

Om 16:00 vertrek je vanuit de Marinetrap om de Surinamerivier op te varen. De boot waarop je vaart is van alle gemakken voorzien. Er zit een toilet, een keuken en een zonnedek op de boot. Tijdens de vaartocht is het eerste wat je kan aanschouwen de prachtige koloniale huizen die aan de waterkant staan. Even later vaar je naar het punt waar de Commewijnerivier en de Surinamerivier samen uitkomen. Dit is ook het punt waar je de ‘Scotalia Guyanensis’, oftewel de roze dolfijnen. Onze gids vertelt u interessante details over deze nieuwsgierige dieren met de hoop ze ook te zien. Ook maken wij een stop te plantage Rust&Werk voor een korte rondleiding. Onderweg geniet u van dagelijkse taferelen langs de Waterkant met historische gebouwen, luxe villa’s en een mooie zonsondergang. Rond 19:30 ben je weer terug van een heerlijke avond.

Handige tips

-Smeer je van tevoren goed in. De zon kan ook in de namiddag fel zijn.

-Neem voor de zekerheid een regenponcho mee