Sunday Sunset

Volop relaxen

Dagtrip

Een middag om even heerlijk te relaxen

Heerlijk een middagje lekker uitwaaien op de Surinamerivier terwijl je de zonsondergang kunt aanschouwen. Dit kan op een luxe boot die van alle gemakken is voorzien. Op de boot bevinden zich een keuken, een bar, comfortabele zitplekken en een zonnedek. Terwijl je geniet van vers fruit en een cocktail vaar je langs de Waterkant en heb je een mooi uitzicht over de villa’s en de mooie huizen om hierna verder te varen richting Nieuw- Amsterdam. Hier ga je de ‘Scotalia Guyanensis’ dolfijnen bekijken. Je gaat tijdens deze boottocht ook nog naar de plantage Rust en Werk.

Meer info en boeken

Vraag jouw trip online aan met onderstaand formulier of bel ons op +597 421157. Nadat jij jouw trip hebt aangevraagd krijg je zo spoedig mogelijk een bevestiging van ons toegestuurd, mochten wij nog vragen hebben over jouw aanvraag dan nemen wij contact met je op.

Dagtour | € 35,-
Dagtour | € 35,-
Dagtour | € 35,-
Gegarandeerde datums:
Er zijn nog geen datums gepland voor deze trip. Vraag een datum aan in het formulier.
20, 22, 27 jan.
Kies een vertrekdatum:
Wil jij liever een andere datum? Wij vertrekken op zondagen bij een minimum aanmeldingen van 15 personen.
info
nummer waarop we je in Suriname kunnen bereiken
info
nummer waarop we je kunnen appen met laatste informatie of vragen
Velden met een * zijn verplicht.

Bedankt voor je aanvraag!

Leuk dat je hebt gekozen voor een trip bij SUforYou. We gaan hiermee aan de slag en laten snel iets van ons horen. In het weekend en op nationale feestdagen zijn we iets minder snel. Mocht je praktische vragen hebben of heel snel op trip willen gaan? Dan kan je ons appen op het SUforYou Whatsappnummer: (+597) 769 6661.

Tijdens kantooruren zijn we telefonisch bereikbaar op: (+597) 42 11 57. Ben je in de buurt? Dan kan je natuurlijk ook gezellig langskomen op ons kantoor aan de Henck Arronstraat 176  

Tot snel!
Oops! Er ging iets mis met het versturen van het formulier. Probeer nogmaals of neem contact met ons op via telefoon: +597 421157 of via e-mail: info@suforyou.com

Inbegrepen

  • 1 cocktail
  • 1 snack
  • fruit

Niet inbegrepen

  • Vervoer naar de opstapplaats
  • Overige eten en drinken

Om 16:00 vertrek je vanuit de Marinetrap om de Surinamerivier op te varen. De boot waarop je vaart is van alle gemakken voorzien. Er zit een toilet, een keuken en een zonnedek op de boot. Tijdens de vaartocht is het eerste wat je kan aanschouwen de prachtige koloniale huizen die aan de waterkant staan. Even later vaar je naar het punt waar de Commewijnerivier en de Surinamerivier samen uitkomen. Dit is ook het punt waar je de ‘Scotalia Guyanensis’, oftewel de roze dolfijnen. Onze gids vertelt u interessante details over deze nieuwsgierige dieren met de hoop ze ook te zien. Ook maken wij een stop te plantage Rust&Werk voor een korte rondleiding. Onderweg geniet u van dagelijkse taferelen langs de Waterkant met historische gebouwen, luxe villa’s en een mooie zonsondergang. Rond 19:30 ben je weer terug van een heerlijke avond.

Handige tips

-Smeer je van tevoren goed in. De zon kan ook in de namiddag fel zijn.

-Neem voor de zekerheid een regenponcho mee

Ook interessant voor jou!

andere dag trips
bekijk alle dagtrips >

Ook interessant voor jou!

andere meerdaagse trips
bekijk alle meerdaagse trips >