Suriname River tour

Fabian Vas experience

dagtour

Fabian Vas Experience op de Surinamerivier

Over het water, volledig van het gebaande pad ontdek je de plekjes aan de Surinamerivier. Oude plantages, oude mijnen en varen door mooie smalle kreken waar van alles te spotten is. Klinkt dit als muziek in de oren? Ons wel! Beleef deze unieke reis met Fabian en vaar op lekkere snelheid richting zandbanken, rivier strandjes en naar de Jodensavanne. Je komt letterlijk op plekken, waar niet veel toeristen komen.

Meer info en boeken
No items found.

Vraag jouw trip online aan met onderstaand formulier of bel ons op +597 421157. Nadat je je trip hebt aangevraagd, krijg je zo spoedig mogelijk een bevestiging van ons. Mochten wij nog vragen hebben over je aanvraag, dan nemen we contact met je op.

dagtour | € 85
dagtour | € 85
dagtour | € 85
Gegarandeerde datums:
15 april
Kies een vertrekdatum:
Wil je liever een andere datum? Wij vertrekken op alle dagen bij een minimum aantal aanmelding van 4 personen. Ben je met minder? Vraag dan even naar de mogelijkheden
info
nummer waarop we je in Suriname kunnen bereiken
info
nummer waarop we je kunnen appen met laatste informatie of vragen
Velden met een * zijn verplicht.

Bedankt voor je aanvraag!

Leuk dat je hebt gekozen voor een trip bij SUforYou. We gaan hiermee aan de slag en laten snel iets van ons horen. In het weekend en op nationale feestdagen zijn we iets minder snel. Zie je geen mail van ons in je inbox? check dan voor de zekerheid ook even je SPAM box. Mocht je praktische vragen hebben of heel snel op trip willen gaan? Dan kan je ons appen op het SUforYou Whatsapp-nummer: +597 769-4669.

Tijdens kantooruren zijn we telefonisch bereikbaar op: (+597) 42 11 57.

Tot snel!
Oops! Er ging iets mis met het versturen van het formulier. Probeer nogmaals of neem contact met ons op via telefoon: +597 421157 of via e-mail: info@suforyou.com
  • transport naar de aanmeersteiger (vanaf 4 personen)
  • Lunch
  • water
  • het programma zoals beschreven op de website

Niet inbegrepen

  • transport naar de aanmeersteiger (minder dan 4 personen)
  • alcoholische drank

Suriname River Tour - dagtour

Om 10:00 word je opgehaald op de afgesproken plek en rijd je naar de aanmeerplaats van de boot. Hier neem je samen met je gids Fabian het programma en veiligheidsvoorschriften door voordat je op de boot stapt.

Vanaf hier varen we een stuk over de Surinamerivier en slaan we af naar de Pararivier. Je vaart onder andere langs oude mijnen bij Parabello en vaart langs verschillende oude plantages. Een van die plantages is de plantage Toledo. Hier stap je uit om misschien wel de meest bizarre bomen die je ooit hebt gezien te aanschouwen. We verklappen nu niet te veel.

Tijd om snel door te varen richting de rivierstranden en zandbanken. Een van die zandbanken is Boa Vista. In de weekenden is het hier vaak een gezellig samenzijn van boten bezitters en komen ze bij van alle hecktiek van de stad. Neem ook zeker je zwemkleding mee om, her en der in het heerlijke water te plonsen. We varen gezellig door naar Overbridge waar we uitgebreid kunnen lunchen en even kunnen pauzeren.

Hierna - als de waterstand het toelaat - varen we de Powakkakreek in. Deze smalle kreek met veel bochten is met de boot een beleving op zich. Na het slingerwerk in de mooie smalle kreek varen we - indien het niet te laat is - door via de Jodensavanne tot Plantage Ayo. Ook dit plekje is nog erg geliefd onder de Surinamers in het weekend. Altijd gezellig en een echte lokale sfeer.

Hierna is het tijd om terug te keren naar Paramaribo en kom je ongeveer om 17:00 uur aan op de afgesproken plek.

Ook interessant voor jou!

andere dag trips
bekijk alle dagtrips >

Ook interessant voor jou!

andere meerdaagse trips
bekijk alle meerdaagse trips >