December in Paramaribo: feestmaand van het jaar!

Onze favoriete feesten

Onze favoriete feesten in de december feestmaand in Paramaribo

December in Paramaribo staatal jaren bekend als dé feestmaand van het jaar. In deze maand wordt er nietalleen een feest gehouden tijdens de Kerst en Oud en Nieuw, maar ook opalle dagen die daar naartoe leiden. Dit varieert enorm: van exposities tot devetste feesten en concerten. Maar welke feesten wil je niet echt niet over het hoofd zien? Wij hebben onze favorieten op een rij gezet, zodatjij de belangrijkste events niet hoeft te missen!

15 december 2017: Het DSB Kerstconcert op het DSB voorplein. Dit feestelijke concertwordt buiten gehouden en is gratis voor iedereen die wilt luisteren naar dediverse muziek- en zanggroepen en de Kerstoverdenking. Dit concert begint om19:00.

16 december 2017: Sip,sip, Hooray! bij Buitengewoon is een heuse aanrader! Voor de derde keerwordt dit event georganiseerd, waar je van 21:00 tot 02:00 kan genieten van eenavondje samen eten, drinken en dansen op de gezelligste nummers.

 

21december 2017: Are You Thirsty isback in Torarica! Dit 21+ feest staat in het kader vaneen zorgeloze avond met vrienden, veel plezier en geweldige herinneringen. Wiljij gebruik maken van gratis entree? Meld je dan alvast aan via deze link: https://goo.gl/forms/yeClw9KyRxqHsTc32.Vergeet je ID niet voor dit feest! Check out de video hiernaast voorimpressions!

23 december 2017: OASEMofo Yari Dyugu Dyugu Extravaganza in Vereniging OASE! Dit feest gaat doortot in de vroege ochtend (van 20:00 tot 05:00). Hier kan je het volgendeverwachten: meedere ruimtes met vintage carnaval-thema podiums, steltlopers,spellen, live optredens en een foodcourt. Artiesten waaronder Gregor Salto, CFutego, Gabriel Santos, Andy Safado en Oefmeister zullen aanwezig zijn om joudansende te houden! Kaarten zijn 50 SRD en ook bij ons op het kantoorverkrijgbaar!

23 december 2017: Wil jij ook de bijna 360 degrees-view op de bekende Voltzberg meemaken? Ga dan mee op de 4-daagse tour richting het Centraal Reservaat en laat je verrassen door de ongereptheid van de immens-grote jungle. Deze speciale Kerst tour wordt voor 210 euro aangeboden; voor verdere informatie (of aanmelden) kan je een mail sturen naar info@suforyou.nl. Voel je on top of the world in de Surinaamse jungle!

24december 2017:  Final Edition Kerst in het Wit in ClubTouché! Van 22:00 tot 06:00 gaat het hier op de zondag helemaallos (en dat mét gratis toegang!). Je voelt de dresscode voor dit feestnatuurlijk al aankomen: strictly WHITE! De sneeuw in Nederland is over-rated,want als je hier rondloopt zal je het gevoel hebben dat je in Winter wonderlandaangekomen bent (of bij Sensation staat te dansen). Let’s unite in white!

24 december 2017: Niet alleen events in de stad zijn demoeite waard om erbij te zijn, maar ook in het binnenland! Ga mee naar Apiapaati en vier Kerst in stijl! Eenunieke ervaring en voor de meesten onder ons een once-in-a-lifetime-opportunityom midden in de rimboe te zitten, terwijl je geniet van je Kerstdiner. Deze4-daagse tour gaat met flinke korting de deur uit en wordt aangeboden voor 195euro. Aanmelden kan via info@suforyou.nl.

25 december 2017: Vanaf 20:00 kan je al terecht bij Christmas@D’BAR, waar je na een paardrankjes al helemaal in de stemming bent gekomen voor het feest een paar deurenverderop: KERST@SU in Club Tequila.Hier gaan de deuren om 23:00 open en kan je nacht wegdansen en –drinken in gezelligeKerstsferen!

26 december 2017: Ben jij al op Apiapaati geweest of benjij juist een avonturier op zoek naar het ongerepte Westen? Dan is ook hier deoplossing voor gevonden! Op deze dag vertrekt een 3-daagse tour naar Blanche Marie, waar je heerlijk kangenieten van de natuur in een Kerstjasje. Voor meer informatie en aanmelden,mail je naar info@suforyou.nl.

28 december 2017: Mis jij de Italiaanse keuken? Dan isdit de kans om even met de ogen dicht in Italië te zitten tijdens het event Pizza and Pasta party bij Buitengewoon.Tussen 18:00 en 23:00 kan je genieten van heerlijke pizza’s en pasta’s met gezelligemuziek!

29december 2017: Latin Night – End of theYear Edition op de Verdieping in ’t Vat. Laatzien wat je geleerd hebt tijdens de salsa-lessen van afgelopen tijd, grijp eenpartner en dans tussen 22:00 en 02:00 op de mooiste Latin nummers op dezelocatie.

30 december 2017: Tijdens de laatste dagen van het jaarzullen alle kroegen, clubs en cafés hun uiterste best doen om de tofste feestenneer te zetten. Zo is ook de Pre-OwruYari party in ’t Vat eentje die je niet wilt missen. Tussen 21:00 en 02:00kan je hier terecht voor gezelligheid, drankjes en een hoop gedans en gesjans.Mocht je daarna nog ergens naartoe willen, kan je altijd terecht bij deoverburen D’Bar en Club Tequila om uiteindelijk compleet voldaan weerstrompelend richting huis te gaan (van al het gedans natuurlijk…)


31 december 2017: Schrik niet wakker om 10:00! De Parbo Pagara Prisiri vindt in hetcentrum van Paramaribo plaats, wat voor de nodige knallen, muziek en gejuichzorgt. Meterslang vuurwerk wordt in de straten neergelegd en afgestoken, waariedereen naar komt kijken. Het is natuurlijk ook wel heel bijzonder om mee temaken! Deze happening is tot 18:00, waarna de mensenmassa naar hetOnafhankelijkheidsplein verhuisd om zich daar te verzamelen voor het Aftellen op het Onafhankelijkheidsplein.Dus neem je fles champagne mee, want hier wil je bij zijn om het mooie vuurwerkvanaf middernacht te aanschouwen!

01 januari: Mocht je na het feesten van afgelopen dagennog zin (en geld) hebben in een feestje, dan kan je bij D’Bar terecht vanaf20:00 voor de New Years Celebration!Vergeet na een paar drankjes dat je goede voornemens had gemaakt en dansde ochtend tegemoet!

Mocht jij je wel aan je goede voornemens willenhouden, dan hebben wij nog een heel bijzonder event op de planning voor je,namelijk de Bigi Broki Waka (degrote brug loop) op 07 januari. Jij snapt natuurlijk over welke brug ze het hier hebben: deJules Wijdenboschbrug! Om 07:00 (ja, 's ochtends inderdaad!) loop jij samen met honderden mensen over deze lange brugen kan jij het hele jaar weer onbezorgd zondigen. Voor de fanatiekelingen: jekan je ook aanmelden voor de 5km en 10km snelloop tijdens dit event!

Hele fijne feestdagen toegewenst en maak de mooiste herinneringendeze maand in het onvergetelijke Suriname!

Ervaar het prachtige Suriname

Bijdrage aan lokale projecten

Afbeelding: Touguide SUforYou
Investeer in de toekomst van onze jeugd
Minder gebruik van onnodig plastic
Uit liefde voor de natuur

Meer blogs

Niews, events, reisverslagen en meer

Heb je nog vragen?

No spang! We helpen je graag

xx tours gevonden
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

We hebben geen gegarandeerde vertrekdata gevonden voor onze tours in de geselecteerde maand. Neem via het aanvraagformulier van één van onze tours zelf contact met ons op om een datum voor de tour aan te vragen.