Paramaribo Coffee Workshop

Roaster en barista je eigen koffiebonen

workshop

Voor de echte koffie liefhebber!

Koffie wordt al duizenden jaren gedronken. Toch was het in eerste instantie geen bekende drank. In 1718 werd de eerste koffie vanuit Suriname naar Nederland verscheept. Het bleek een groot succes. In Suriname ontstonden veel koffie plantages en ook nu nog wordt er koffie geplant, geselecteerd en geroosterd. In deze workshop leer je van begin tot eind alles over koffie van een professionele Barista. Je leert koffie te keuren, maken en uiteraard proeven. Deze workshop is dus naast dat je er ontzettend veel van leert ook gewoon ontzettend lekker om te doen!

Meer info en boeken
No items found.

Vraag jouw trip online aan met onderstaand formulier of bel ons op +597 421157. Nadat je je trip hebt aangevraagd, krijg je zo spoedig mogelijk een bevestiging van ons. Mochten wij nog vragen hebben over je aanvraag, dan nemen we contact met je op.

Workshop | € 35
Workshop | € 35
Workshop | € 35
Gegarandeerde datums:
Wordt voorlopig niet uitgevoerd
Kies een vertrekdatum:
Wil je liever een andere datum? Wij vertrekken op alle data bij een minimum aantal aanmelding van 4 personen.
info
nummer waarop we je in Suriname kunnen bereiken
info
nummer waarop we je kunnen appen met laatste informatie of vragen
Velden met een * zijn verplicht.

Bedankt voor je aanvraag!

Leuk dat je hebt gekozen voor een trip bij SUforYou. We gaan hiermee aan de slag en laten snel iets van ons horen. In het weekend en op nationale feestdagen zijn we iets minder snel. Zie je geen mail van ons in je inbox? check dan voor de zekerheid ook even je SPAM box. Mocht je praktische vragen hebben of heel snel op trip willen gaan? Dan kan je ons appen op het SUforYou Whatsapp-nummer: +597 769-4669.

Tijdens kantooruren zijn we telefonisch bereikbaar op: (+597) 42 11 57.

Tot snel!
Oops! Er ging iets mis met het versturen van het formulier. Probeer nogmaals of neem contact met ons op via telefoon: +597 421157 of via e-mail: info@suforyou.com

Inbegrepen

- 2 uur durende workshop, inclusief alle materialen

- Water

- Gebakje

- Zakje eigen gemaakte koffiebonen voor thuis (erg leuk als souvenier)

Niet inbegrepen

- Vervoer naar de Wakapasi

Belangrijk

- Maximaal aantal deelnemers is 8

Een gezellige informatieve workshop waarbij je van begin tot eind, alles leert over koffie. De workshop bestaat uit twee delen. Het eerste gedeelte leert je alles over de koffieboon. Waar het vandaan komt en hoe ze worden geselecteerd en geroosterd. Uiteraard mag je zelf ook even de keurmeester spelen. Wat deze workshop helemaal bijzonder maakt is dat je leert te werken met een echte koffiebrander. In het tweede gedeelte van de workshop leer je hoe je de perfecte koffie zet. Van een ervaren Barista leert je de diverse technieken voor het zetten van het perfecte bakje koffie! Uiteraard staat het laatste gedeelte van de workshop in het teken van het proeven van je eigen gezette koffie met daarbij een heerlijk gebakje. Voor de thuisblijfers krijg je een zakje eigen gemaakte koffie mee, zodat je ook thuis nog eens even heerlijk kunt nagenieten. Sweetyyyyy! 


Ook interessant voor jou!

andere dag trips
bekijk alle dagtrips >

Ook interessant voor jou!

andere meerdaagse trips
bekijk alle meerdaagse trips >