Kalebaslamp workshop

Van kalebas tot sfeervolle lamp!

workshop

Creëer je eigen souvenir

Een inspirerende workshop waarbij je eerst gaat ontwerpen (er zijn voldoende voorbeelden) en daarna uitwerken. Je hoeft niets mee te nemen, voor alle materialen is gezorgd! De kalebassen worden zelf gekweekt in de gigantische tuin, die prachtig uitzicht biedt. Er is keuze om een hanglamp te maken of een tafellamp. De lamp die je uiteindelijk mee naar huis neemt is prachtig en blijft mooi.

Meer info en boeken

Vraag jouw trip online aan met onderstaand formulier of bel ons op +597 421157. Nadat je je trip hebt aangevraagd, krijg je zo spoedig mogelijk een bevestiging van ons. Mochten wij nog vragen hebben over je aanvraag, dan nemen we contact met je op.

Workshop | € 48,-
Workshop | € 48,-
Workshop | € 48,-
Gegarandeerde datums:
Kies een vertrekdatum:
Momenteel niet mogelijk. Alleen op de Zaterdag mogelijk bij een minimum aantal aanmeldingen van 4 personen. Maximaal aantal deelnemers is 6 personen.
info
nummer waarop we je in Suriname kunnen bereiken
info
nummer waarop we je kunnen appen met laatste informatie of vragen
Velden met een * zijn verplicht.

Bedankt voor je aanvraag!

Leuk dat je hebt gekozen voor een trip bij SUforYou. We gaan hiermee aan de slag en laten snel iets van ons horen. In het weekend en op nationale feestdagen zijn we iets minder snel. Zie je geen mail van ons in je inbox? check dan voor de zekerheid ook even je SPAM box. Mocht je praktische vragen hebben of heel snel op trip willen gaan? Dan kan je ons appen op het SUforYou Whatsapp-nummer: +597 769-4669.

Tijdens kantooruren zijn we telefonisch bereikbaar op: (+597) 42 11 57.

Tot snel!
Oops! Er ging iets mis met het versturen van het formulier. Probeer nogmaals of neem contact met ons op via telefoon: +597 421157 of via e-mail: info@suforyou.com

Inbegrepen

- Alle materialen en gebruik van diverse gereedschappen;

- Koffie, thee, vers sap (fruit uit de boomgaard);

- Uitgebreide lunch.

Niet inbegrepen

- Taxi

Belangrijk

  • De workshop vindt plaats bij Calabash Art Suriname ,Foengoepalmlaan 6, Palm Village, Nieuw- Amsterdam.
  • De workshop gaat in overleg tussen 10:00 en 11.00 uur van start.
  • zeker oordoppen meenemen

Je wordt in Nieuw Amsterdam ontvangen door Yvonne. Zij zal de workshop begeleiden.Voordat je met de workshop begint, krijg je eerst een rondleiding door de gigantische tuin. Hier groeien de kalebassen waar je zelf mee aan de slag gaat. Verder groeien er nog veel andere vruchten en aardgroenten. Na een mooi ontwerp uitgekozen te hebben en geleerd te hebben met het gereedschap te werken, ga je aan de slag met jouw eigen kalebas. Het eindproduct, een mooie tafellamp of hanglamp, mag je dan mee naar huis nemen!

Duur: 4 tot 5,5 uur.

- Het maximum aantal deelnemers bedraagt 6 personen.

-Zeker wel oordoppen meenemen tegen geluidoverlast.

Ook interessant voor jou!

andere dag trips
bekijk alle dagtrips >

Ook interessant voor jou!

andere meerdaagse trips
bekijk alle meerdaagse trips >