Back to basic

Helemaal terug naar de basis in de jungle

2 of 3 daagse tour

Helemaal opgaan in de schoonheid van Suriname met een overnachting in de open natuur.

Het gevoel van vrijheid en volledig opgaan in de schoonheid van Suriname. Wijze lessen in de jungle van meesters die het spotten van dieren tot kunst hebben verheven. Adembenemende plekjes met overnachtingen in de open natuur met respect voor mens, dier en natuur. Bij de Back to Basic tour brengen we je naar het onbekende gebied waar natuur en vrijheid centraal staan.

Meer info en boeken
No items found.

Vraag jouw trip online aan met onderstaand formulier of bel ons op +597 421157. Nadat je je trip hebt aangevraagd, krijg je zo spoedig mogelijk een bevestiging van ons. Mochten wij nog vragen hebben over je aanvraag, dan nemen we contact met je op.

2 daagse | € 100,-
2 daagse | € 100,-
2 daagse | € 100,-
3 daagse | € 135,-
3 daagse | € 135,-
3 daagse | € 135,-
Gegarandeerde datums:
Kies een vertrekdatum:
Wil je liever een andere datum? Wij vertrekken op alle dagen bij een minimum aantal aanmeldingen van 4 personen
info
nummer waarop we je in Suriname kunnen bereiken
info
nummer waarop we je kunnen appen met laatste informatie of vragen
Velden met een * zijn verplicht.

Bedankt voor je aanvraag!

Leuk dat je hebt gekozen voor een trip bij SUforYou. We gaan hiermee aan de slag en laten snel iets van ons horen. In het weekend en op nationale feestdagen zijn we iets minder snel. Zie je geen mail van ons in je inbox? check dan voor de zekerheid ook even je SPAM box. Mocht je praktische vragen hebben of heel snel op trip willen gaan? Dan kan je ons appen op het SUforYou Whatsapp-nummer: +597 769-4669.

Tijdens kantooruren zijn we telefonisch bereikbaar op: (+597) 42 11 57.

Tot snel!
Oops! Er ging iets mis met het versturen van het formulier. Probeer nogmaals of neem contact met ons op via telefoon: +597 421157 of via e-mail: info@suforyou.com

Inbegrepen:

• Je vervoer naar de bestemming;

• Alle activiteiten zoals beschreven;

• Eten, drinken en genoeg snacks;

• Back to basic overnachting;

• Professionele gids.

Niet inbegrepen:

• Alcoholische dranken;

• Hangmat om in te overnachten indien gewenst

Belangrijk:

• Minimaal aantal deelnemers voor het definitief doorgaan van deze trip: 4 deelnemers;

• Maximaal aantal deelnemers voor deze trip: 10 deelnemers

Elke tour bestaat uit een bepaald vast programma. Je gaat op dat uur eten, je gaat in de ochtend een bepaalde activiteit doen en in de avond staat er weer een bepaalde activiteit op het programma. De Back to Basic tour bestaat echter niet uit zo’n vast programma en juist dit maakt deze tour juist zo spannend en leuk. Een back to basic tour staat vol van verassingen. Je leert namelijk overleven in de jungle en iedere situatie vergt natuurlijk een ander soort aanpak.

Onze gidsen zijn heel flexibel, waardoor zij jou een tour bezorgen die je niet meer zult vergeten. Wil jij tijdens deze tour de nadruk leggen op het spotten van dieren? Dan zullen de gidsen je mee op pad nemen om dieren te spotten. Wil jij zoveel mogelijk leren over de overlevingstechniekenin het bos? Dan zullen de gidsen jou alle fijne kneepjes van het vak leren. Juist die openheid van deze tour zorgt ervoor dat deze tour een onvergetelijke ervaring wordt waarbij de gidsen jou zoveel mogelijk leren over hetgeen wat jij wilt leren, weten of zien.

Inpaklijst:

Wanneer je de Back to Basic tour gaat doen, adviseren we je om het volgende zeker mee te nemen:

-        Een lange broek (of een afritsbroek), zodat je tijdens de wandelingen geen zorgen hoeft te maken over huid-irriterende planten, teken of muggen.

-        Goede loopschoenen, omdat je veel aan het lopen bent. Dus laat de nieuwe schoenen nog maar even in de kast staan, want je wilt geen blaren lopen tijdens deze trip. Verder is het altijd handig in de jungle om schoenen met profiel te nemen, maar als je die niet hebt, zijn sneakers ook goed!

-        Zonnebrandcrème ga je zeker nodig. Meestal ben je in het bos en dus overdekt maar neem het alsnog maar voor de zekerheid mee.

-        Een zaklamp of hoofdlampje is een must voor alle nachtwandelingen die je gaat maken tijdens deze tour! Natuurlijk ook erg handig als je ’s avonds een keertje naar het toilet moet.

-        Er liggen veel kreekjes in het gebied waar jij doorheen gaat trekken, dus vergeet je zwemkleding niet mee tenemen!

-        Toiletspullen; dit spreekt voor zich natuurlijk. Vergeet niet een flesje anti-muggengelen een handdoek in te pakken!

-        Je gaat zoveel moois zien, dus wij willen je echt aanraden een fotocamera mee te nemen!

-        In de regentijd raden wij je zeker aan een regenponcho mee te nemen.Als je poncho niet groot genoeg is om je tas er ook mee te bedekken, nog een regenhoes voor je tas. 

-        Een comfortabele rugzak: Het handigste is een grote rugzak waar alle spullenin kunnen en een klein tasje die je bij je kan houden als je het dorpje gaat bezoeken. Verder is een waterdichte tas altijd aan te raden . Heb je geen waterdichte tas? Neem dan een vuilniszak mee waar je tas in past.

-        Neem een ziplock zakje mee voor je telefoon en andere elektronische apparatuur. Het kan gebeuren dat het ineens begint te regenen in de regentijd bijvoorbeeld.

-        De hangmat en klamboe zijn niet bij deze tour inbegrepen. Wij hebben echter 4 hangmatten en klamboes die wij uit kunnen lenen. Stuur ons even een mailtje als je hier gebruik van wilt maken.

Handige tips:

-       Wees open tegen de gids! Heb jij bepaalde doelen tijdens een trip, van het overkomen van fobiën tot doelsoorten spotten tijdens de tour?De gids is er niet puur om de groep te begeleiden maar ook om jouw persoonlijk meer ervaring en kennis mee te geven.

-       Over het algemeen geldt: hoe stiller je tijdens de wandelingen bent, des te meer kans je maakt om wildlife te spotten. 

Ook interessant voor jou!

andere dag trips
bekijk alle dagtrips >

Ook interessant voor jou!

andere meerdaagse trips
bekijk alle meerdaagse trips >