Peperpot Natuurpark

Avontuurlijke tocht in het natuurpark

dagtour

Spannende wildlife by night in Peperpot Natuurpark

Ben je een Wildlife liefhebber en sta je het liefst oog in oog met de meest bijzondere dieren dan biedt onze avondtour zeker uitkomst. Met je lange broek, koplamp en goede wandelschoenen is het tijd om op zoek te gaan naar Wildlife in het park. Bereid je voor op een bijzondere ervaring, waarin je afgaat op je zintuigen opzoek naar mooie ontmoetingen met dieren. Slangen, kikkers, luiaards, uilen, slapende aapjes of misschien wel een boomstekelvarken. Je gaat in ieder geval een hoop zien. Het ultieme doel is natuurlijk een katachtige, maar hiervoor moet je heel veel geluk hebben. Na ongeveer 4 a 5 uur wandelen of varen, spotten, luisteren, foto's maken en vooral leren zit de avondtour in het Peperpot Natuurpark er weer op.

Meer info en boeken
No items found.

Vraag jouw trip online aan met onderstaand formulier of bel ons op +597 421157. Nadat je je trip hebt aangevraagd, krijg je zo spoedig mogelijk een bevestiging van ons. Mochten wij nog vragen hebben over je aanvraag, dan nemen we contact met je op.

Wandeltour | € 55
Wandeltour | € 55
Wandeltour | € 55
Kanotour | € 65,-
Kanotour | € 65,-
Kanotour | € 65,-
Gegarandeerde datums:
10 oktober
Kies een vertrekdatum:
Wil je liever een andere datum? Wij vertrekken op alle data bij een minimum aantal aanmelding van 2 personen. Voor het actietarief zijn minimaal 4 personen nodig en de actie is geldig voor de hele maand april.
info
nummer waarop we je in Suriname kunnen bereiken
info
nummer waarop we je kunnen appen met laatste informatie of vragen
Velden met een * zijn verplicht.

Bedankt voor je aanvraag!

Leuk dat je hebt gekozen voor een trip bij SUforYou. We gaan hiermee aan de slag en laten snel iets van ons horen. In het weekend en op nationale feestdagen zijn we iets minder snel. Zie je geen mail van ons in je inbox? check dan voor de zekerheid ook even je SPAM box. Mocht je praktische vragen hebben of heel snel op trip willen gaan? Dan kan je ons appen op het SUforYou Whatsapp-nummer: +597 769-4669.

Tijdens kantooruren zijn we telefonisch bereikbaar op: (+597) 42 11 57.

Tot snel!
Oops! Er ging iets mis met het versturen van het formulier. Probeer nogmaals of neem contact met ons op via telefoon: +597 421157 of via e-mail: info@suforyou.com

Inbegrepen:

• Professionele gids;

• Water tijdens de tour;

• Frisdrank en snacks na afloop;

• Een soortenlijst met de dieren die tijdens de avontuur zijn gespot.

Niet inbegrepen:

• Alcoholische dranken;

• Transport heen en terug;

Belangrijk:

• Maximaal aantal deelnemers voor de Sunset kantotour is: 8 deelnemers

• Maximaal aantal deelnemers voor de Wandeltour is: 10 deelnemers

Peperpot Natuurpark

Avond wandeltour

De sunset wandeltour start om 18:30 tot 23:00uur vanaf de Discovery Center te Peperpot

Ben je een Wildlife liefhebber en sta je het liefst oog in oog met de meest bijzondere dieren dan biedt onze avondtour zeker uitkomst. Met je lange broek, koplamp en goede wandelschoenen is het tijd om op zo'n 4 a 5 uur lang (in overleg) op zoek te gaan naar Wildlife in het park. Bereid je voor op een bijzondere ervaring, waarin je afgaat op je zintuigen opzoek naar mooie ontmoetingen met dieren. Slangen, kikkers, luiaards, uilen, slapende aapjes of misschien wel een boomstekelvarken. Je gaat in ieder geval een hoop zien.

Kikkers spotten tijdens de avondtour

Het ultieme doel is natuurlijk een katachtige, maar hiervoor moet je heel veel geluk hebben. Na ongeveer 4 a 5 uur wandelen, spotten, luisteren, foto's maken en vooral leren zit de avondtour in het Peperpot Natuurpark er weer op.

Uilen in het Peperpot Natuurpark

Sunset kanotour

De sunset kanotour start om 16:30 tot 22:30uur vanaf het Boutique Hotel Peperpot.

Een andere mogelijkheid is om het park te verkennen per kano. In een paar uur tijd neemt de gids je mee op een onvergetelijke vaartocht. Op deze manier de natuur ervaren toch wel het allermooist.

Wanneer je de Peperpot by Night tour gaat doen, adviseren we je om het volgende zeker mee te nemen:

-        Een lange broek (of een afritsbroek) en shirt/blouse/hemd, zodat je tijdens de wandelingen geen zorgen hoeft te maken over huid-irriterende planten, teken of           muggen;

-        Goede loopschoenen, omdat je veel aan het lopen bent. Dus laat de nieuwe schoenen nog maar even in de kast staan, want je wilt geen blaren lopen tijdens deze           trip;

-        Je gaat zoveel moois zien, dus wij willen je echt aanraden een fotocamera mee te nemen!

-        In de regentijd raden wij je zeker aan een regenponcho mee te nemen.Als je poncho niet groot genoeg is om je tas er ook mee te bedekken, nog een regenhoes           voor je tas;

-        Neem een ziplock zakje mee voor je telefoon en andere elektronische apparatuur. Het kan gebeuren dat het ineens begint te regenen in de regentijd bijvoorbeeld;

-        Muskietenspray;

-        Hoofdlampje (vergroot de kans op het spotten van dieren i.v.m. oogreflectie.

Handige tips:

-       Wees open tegen de gids! Heb jij bepaalde doelen tijdens een trip tijdens de tour?De gids is er niet puur om de groep te begeleiden maar ook om jouw persoonlijk          meer ervaring en kennis mee te geven.

Ook interessant voor jou!

andere dag trips
bekijk alle dagtrips >

Ook interessant voor jou!

andere meerdaagse trips
bekijk alle meerdaagse trips >