Boutique Hotel Peperpot

Boutique Hotel Peperpot

2 of meerdaagse trip

Overnachten in koloniale stijl

Boutique Hotel Peperpot is vanwege z’n authentieke architectuur één van de meest karakteristieke accommodaties van Suriname. Dit Boutique Hotel is (op nog geen 15 minuten rijden van het historische centrum van Paramaribo) gelegen op één van de oudste koffie- en cacaoplantages langs de Suriname rivier en grenst aan de bosrand van Natuurpark Peperpot. De directeurswoning en omliggende officierswoningen zijn gerestaureerd en omgebouwd tot hotelkamers die de koloniale sfeer hebben behouden en toch voldoen aan de eisen van de moderne reiziger.

Meer info en boeken
No items found.

Vraag jouw trip online aan met onderstaand formulier of bel ons op +597 421157. Nadat je je trip hebt aangevraagd, krijg je zo spoedig mogelijk een bevestiging van ons. Mochten wij nog vragen hebben over je aanvraag, dan nemen we contact met je op.

Peperpot Suite in Plantagehuis | € 140,- (2 personen)
Peperpot Suite in Plantagehuis | € 140,- (2 personen)
Peperpot Suite in Plantagehuis | € 140,- (2 personen)
Standaard kamer in koffie / cacaohuis | € 95,- (2 personen)
Standaard kamer in koffie / cacaohuis | € 95,- (2 personen)
Standaard kamer in koffie / cacaohuis | € 95,- (2 personen)
Comfort kamer in koffie/cacaohuis | € 105,- (2 personen)
Comfort kamer in koffie/cacaohuis | € 105,- (2 personen)
Comfort kamer in koffie/cacaohuis | € 105,- (2 personen)
Familie kamer in koffie / cacaohuis | € 140,- (3 personen)
Familie kamer in koffie / cacaohuis | € 140,- (3 personen)
Familie kamer in koffie / cacaohuis | € 140,- (3 personen)
Gegarandeerde datums:
Kies een vertrekdatum:
Deze locatie is te boeken van maandag t/m zondag, indien de bezetting van het hotel dit toelaat. De tarieven hierboven zijn op basis van een aanmelding met 2 personen per kamer per nacht.
info
nummer waarop we je in Suriname kunnen bereiken
info
nummer waarop we je kunnen appen met laatste informatie of vragen
Velden met een * zijn verplicht.

Bedankt voor je aanvraag!

Leuk dat je hebt gekozen voor een trip bij SUforYou. We gaan hiermee aan de slag en laten snel iets van ons horen. In het weekend en op nationale feestdagen zijn we iets minder snel. Zie je geen mail van ons in je inbox? check dan voor de zekerheid ook even je SPAM box. Mocht je praktische vragen hebben of heel snel op trip willen gaan? Dan kan je ons appen op het SUforYou Whatsapp-nummer: +597 769-4669.

Tijdens kantooruren zijn we telefonisch bereikbaar op: (+597) 42 11 57.

Tot snel!
Oops! Er ging iets mis met het versturen van het formulier. Probeer nogmaals of neem contact met ons op via telefoon: +597 421157 of via e-mail: info@suforyou.com
  • Zwembad;
  • Ontbijtbuffet.

Te verkrijgen bij de receptie zijn de natuurpark tickets voor SRD 250,- per persoon.

Kano verhuur: 150 SRD voor 3 uren.

Fiets verhuur: 50 SRD per uur of 200 SRD voor de gehele dag.

Indien er een familiekamer geboekt is voor drie personen komt er €25,- bovenop de genoemde prijs.

Opklapbedden zijn aanwezig en kosten €25,- per nacht maar zijn niet mogelijk op alle kamertypes.

Een baby bedje is beschikbaar voor €10,- per nacht.

Op 15 minuten rijden van de Jules Wijdenboschbrug bereik je via smalle kronkelwegen en langs oude sluisjes Plantage Peperpot. Vanaf de Waterkant in Paramaribo is het mogelijk om in een half uurtje varen aan te leggen aan de steiger van het hotel. Boutique Hotel Peperpot is een ideaal startpunt voor een bezoek aan het natuurpark. Je verblijft in een oase van rust op een steenworp afstand van Paramaribo.

Het Boutique Hotel Peperpot heeft als primeur het eerste magna zwembad van Suriname. Dit prachtige zwembad is gelegen aan een ruim opgezet tropisch terras compleet met massage en andere wellness faciliteiten. In de oude koffieloods bestaat de mogelijkheid om aan fitness te doen. Het hele complex is voorzien van free WiFi. In het restaurant Pepre Patur worden overheerlijke lokale en internationale gerechten geserveerd terwijl je geniet van het prachtige uitzicht over de Suriname rivier. In de bosrijke omgeving kun je prachtige wandeltochten maken of de natuur verkennen vanuit een je kano op het water.

Rooms and Suites

In de gerestaureerde directeurswoning en in het omliggende Cacao- en Koffiehuis zijn op verrassende wijze de vervlogen koloniale tijden verbonden met het heden. Het hotel beschikt over 17 tweepersoonskamers met eigen badkamer. Je hebt de keuze uit onderstaande suites:

  • Peperpot suite in historische plantagewoning (2 personen);
  • Standaard kamer in historische plantagewoning (2 personen);
  • Familiekamer in cacao of koffiehuis (2 - 3 personen);
  • Standaard kamer in cacao of koffiehuis (2 personen).

Restaurant Pepre Patu

Restaurant Pepre Patu bevindt zich in op de veranda en in de voortuin van de historische directeurswoning. Overdag kunt u hier terecht voor een kop fairtrade koffie of thee en huisgemaakt gebak, vers gemaakte vruchtensappen, snacks en lokale gerechten. In de avond kunt hebben wij verrassende internationale gerechten met een Surinaams tintje. Uiteraard serveren we een ijskoude Djogo en kwaliteitswijnen.

Magna Pool
Het zwembad van 6 bij 12 meter is een zogenaamde Magnapool. Het bad is gevuld met water met het mineraal magnesium. Dit zorgt op natuurlijke wijze voor een hygiënisch evenwicht in het water. Het is ook goed voor uw huid. Op het zonneterras kun je heerlijk ontspannen.

Massage
Er zijn special massage cabana’s waar je kunt genieten van diverse soorten massage.

Fitness
Start de dag sportief en fris. In een cabana bij het zwembad kun je gebruikmaken van de loopband en de hometrainer.

Natuurpark

In de omgeving van het hotel ligt Natuurpark Peperpot waar je prachtige wandeltochten kan maken. Binnenkort is het mogelijk om vanaf het hotel te fietsen of met een kano of kayak door het park te varen.

Fietsverhuur
Heb je zin om het park en de omgeving op de fiets te verkennen? Je kunt bij het hotel fietsen huren.

Ook interessant voor jou!

andere dag trips
bekijk alle dagtrips >

Ook interessant voor jou!

andere meerdaagse trips
bekijk alle meerdaagse trips >