No items found.

Seliba de plek waar comfort en avontuur hand in hand gaan

Wakker worden met het geluid van brulapen, toekans en de stromende Surinamerivier. Je staat op met je voeten in het gras en je kan meteen aanschuiven bij het ontbijt. Welkom op Seliba River Glamping. De plek waar je ontspant en op zoek gaat naar het avontuur van de Surinaamse jungle. Je kampeert hier in luxe en ervaart de chill-heid van deze unieke plek. Samen met je wildlife gids ga je ook uitgebreid de jungle in en zie je tijdens de junglesafari verassend veel.

Bij SUFORYOU doen we alles voor een top ervaring

gegarandeerde tours
Snelle service
enthousiaste reviews

Redenen om deze tour te boeken

 • Comfortabel overnachten op een avontuurlijke plek
 • Toffe jungle hike
 • Suppen op de Surinamerivier
 • Ontspannen bij het zwembad en hottub
 • Magische kampvuur avonden

Lees hier nóg meer redenen om naar Seliba River Glamping te gaan

Dit is het programma

Seliba | 2 daagse

Dag 1 - Op reis via Inheems dorp Powakka & plantage Ayo

De dag is aangebroken dat je afreist naar ons bijzondere plekje aan de Surinamerivier. In de ochtenduren verwachten we je bij ons kantoor in Paramaribo. Hier krijg je een korte introductie onder het genot van een bakkie koffie. Snel de auto in en zuidwaarts richting de binnenlanden. Na een autorit, waarbij je de oude Suralco (bauxiet) fabriek en een Inheems dorp passeert, kom je na ongeveer 1,5 uur aan in het dorpje Powakka.

Hier stoppen we bij het huis van meneer 'Kleine' die je enthousiast vertelt over de indianen (Inheemsen) in Suriname. Achter op zijn terrein brouwt hij Inheemse specialiteiten. Met wat tips en tricks van 'Kleine' ga je zelf aan de slag met zijn lokale producten, zoals cassave. Je proeft natuurlijk verder ook een Inheems biertje en smikkelt van de vers gebakken cassave. Hierna is het tijd om verder met de bus te rijden naar Seliba.

Tijd voor het luxe kampeeravontuur. Op Seliba hoeft ‘niets’ maar kan er van alles. Ben je een echte waterliefhebber? Stap dan op één van de sup boarden die klaarliggen. Wil je gewoon even relaxen en afkoelen? Dan kun je ook vertoeven aan de rand van het zwembad.

Seliba by night - jungle avondsafari

Op avontuur voor het echte kampeergevoel! We nemen je vandaag graag mee de jungle in voor een hike. Samen met je gids doe je een poging om nachtdieren te spotten. De jungle zit vol met kleurrijke kikkers, sissende slangen en nog veel meer.

Hierna is het tijd om nog even te genieten van het knisperende kampvuur, chillen in de hottub of een onvervalste spelletjesavond in de gezellige lounge. Krijg je geen genoeg van het avontuur? Vraag jouw gids dan om nog een avontuurlijke tocht te maken in de jungle.

Dag 2 - Early Sunset Sup of Birdwalk

Heerlijk wakker worden door het geluid van brulapen. Deze apen leven op het eilandje tegenover Seliba. Elke ochtend is het een waar concert van apengebrul en de tjirpende vogels. Seliba is de plek waar je zeldzame vogels van dichtbij kan zien. De toekans en kolibries vliegen je letterlijk om de oren. Na een bak koffie (of thee natuurlijk) is het fijn om met je camera of verrekijker nog even rond te wandelen. Ben je extra vroeg wakker? Ga dan met je gids het water op en paddel de zonsopkomst tegemoet. Krijg je geen genoeg van de jungle? Samen met je gids kun je nog een wandeling maken om meer vogels, apen en wildlife te spotten.

Na het ontbijt heb je nog ruimte voor een frisse duik in het zwembad of wat activiteiten op de rivier. Houd je van snelheid en adrenaline? Stap dan op de Airhead en surf over de Surinamerivier achter onze boot (van 7- 26 juli 2024 niet inzetbaar). Wanneer we de lunch achter de kiezen hebben is het tijd om afscheid te nemen van deze magische plek in Suriname. Tijd om je glamping tipi weer in te ruilen voor de busrit richting Paramaribo.

Seliba | 3 daagse

Dag 1 - Op reis via Inheems dorp Powakka & plantage Ayo

De dag is aangebroken dat je afreist naar ons bijzondere plekje aan de Surinamerivier. In de ochtenduren verwachten we je bij ons kantoor in Paramaribo. Hier krijg je een korte introductie onder het genot van een bakje koffie. Snel de auto in en zuidwaarts richting de binnenlanden. Na een autorit, waarbij je de oude Suralco (bauxiet) fabriek en een Inheems dorp passeert, kom je na ongeveer 1,5 uur aan in het dorpje Powakka.

Hier stoppen we bij het huis van meneer 'Kleine' die je enthousiast vertelt over de Indianen (inheemse) in Suriname. Achter op zijn terrein brouwt hij Inheemse specialiteiten. Met wat tips en tricks van 'Kleine' ga je zelf aan de slag met zijn lokale producten, zoals de cassave. Je proeft natuurlijk verder ook een Inheems biertje en smikkelt van de vers gebakken Cassave. Hierna is het tijd om in de bus te stappen en verder te rijden naar Seliba.

Tijd voor het luxe kampeer avontuur. Op Seliba hoeft ‘niets’ maar kan er van alles. Ben je een echte waterliefhebber? Stap dan op een SUP boarden die klaarliggen. Wil je gewoon even relaxen en afkoelen? Dan kun je ook vertoeven aan de rand van het zwembad.

Seliba by night - jungle avondsafari

Op avontuur voor het echte kampeergevoel! We nemen je vandaag graag mee de jungle in voor een hike. Samen met je gids doe je een poging om nachtdieren te spotten. De jungle zit vol met kleurrijke kikkers, sissende slangen en nog veel meer.

Hierna is het tijd om nog even te genieten van het knisperende kampvuur, chillen in de hottub of een onvervalste spelletjesavond in de gezellige lounge. Krijg je geen genoeg van het avontuur? vraag jouw gids dan om nog een avontuurlijke tocht te maken in de jungle.

Dag 2 - Early Sunset Sup of Birdwalk

Heerlijk wakker worden door het geluid van brulapen. Deze apen leven op het eilandje tegenover Seliba. Elke ochtend is het een waar concert van apengebrul en de tjirpende vogels. Seliba is de plek waar je zeldzame vogels van dichtbij kan zien. De toekans en kolibries vliegen je letterlijk om de oren. Na een bak koffie (of thee natuurlijk) is het fijn om met je camera of verrekijker nog even rond te wandelen. Ben je extra vroeg wakker? ga dan met je gids het water op en paddel de zonsopkomst tegemoet. Krijg je geen genoeg van de jungle? Samen met je gids kun je nog een wandeling maken om meer vogels, apen en wildlife te spotten.

Houd je van snelheid en adrenaline? Stap dan op onze Airhead en surf over de Surinamerivier achter onze boot (van 7- 26 juli 2024 niet inzetbaar). Je hebt genoeg ruimte voor vrije tijd om lekker bij te komen op deze heerlijke plek. Zodra de zon ondergaat kan je weer het avontuur van de jungle opzoeken met een toffe avondwandeling.

Dag 3 - Heerlijk wakker worden en nog even genieten

Je tijd bij Seliba zit er bijna op. Na het ontbijt heb je nog ruimte voor een frisse duik in het zwembad of wat activiteiten op de rivier. Wanneer we de lunch achter de kiezen hebben is het tijd om afscheid te nemen van deze magische plek in Suriname. Tijd om je glamping tipi weer in te ruilen voor de busrit richting Paramaribo.

Seliba | 2 daagse | selfdrive

Selfdrive Seliba

Wil je genieten zonder al te veel toeters en bellen en gewoon de plek omarmen zoals die is? Kies dan voor onze selfdrive variant. Je neemt het heft in eigen handen en reist met je eigen vervoer naar onze boot-opstapplaats nabij plantage Ayo. Hier staat onze bootsman je al op te wachten om je naar Seliba te brengen. Op Seliba geniet je van de rust, het comfort en de mogelijkheden van de glamping. De keukencrew staat klaar voor overheerlijk eten en je kan aanhaken bij de activiteiten die op het resort worden georganiseerd.

Let op: Onderstaande activiteiten zijn bij de selfdrive niet inbegrepen:

 • Gids, met ochtend en avondwandeling
 • Bananenboot (op verzoek vooraf bij te boeken voor € 10 p.p.)
 • Casaveworkshop

Seliba | 3 daagse | selfdrive

Selfdrive Seliba

Wil je genieten zonder al te veel toeters en bellen en gewoon de plek omarmen zoals die is? Kies dan voor onze selfdrive variant. Je neemt het heft in eigen handen en reist met je eigen vervoer naar onze boot-opstapplaats nabij plantage Ayo. Hier staat onze bootsman je al op te wachten om je naar Seliba te brengen. Op Seliba geniet je van de rust, het comfort en de mogelijkheden van de glamping. De keukencrew staat klaar voor overheerlijk eten en je kan aanhaken bij de activiteiten die op het resort worden georganiseerd.

Back to Seliba | 3 daagse

Dag 1 - Onderweg naar de jungle en een slaapplek maken

Vroeg in de ochtend vertrek je samen met jouw gids Leon naar de jungle van Suriname. Deze reis brengt je terug naar de tijd en leefwijze van de tot slaaf-gemaakten; hoe overleefden zij in het ongerept regenwoud?

Onderweg rijden we langs de oude Suralco (Bauxiet) fabriek, een inheems dorp en rijden we door savanne-gebied. Na ongeveer 1,5 uur rijde parkeren we de auto en gaan we verder te voet het bos in op zoek naar een kreek. Deze wandeling duurt ongeveer een half uur. Wanneer we een goede plek aan de kreek hebben gevonden, hebben we even tijd om uit te rusten en energie op te bouwen met een lekkere maaltijd. Dit hebben we nodig want hierna begint het avontuur! Samen bouwen we ons eigen kamp met behulp van een houwer en de bomen uit het bos. We verzamelen gelijk wat hout waar we later op zullen koken. Aan het eind van de middag gaan we op pad om onze ingrediënten van het avondeten te zoeken. Als laatste gaan we in de avond nog het bos in om te zoeken naar Wildlife.

Dag 2 - Dieren spotten en doorreis naar Seliba

Vroeg in de ochtend is het moment om mooie vogels en andere dieren te spotten en maken we een ochtendwandeling door het bos. We hebben kans om veel mooie vogels spotten zoals toekans, een papegaaien en Woodpecker. Na ongeveer 1,5 uur wandelen keren we terug naar het kamp en staat er een echt jungle-ontbijt klaar. Na het ontbijt moeten we ons eten voor de lunch gaan verzamelen waarbij we groente halen vanuit de acai palm en zullen we onze eigen vis gaan vangen in de kreek. Na de lunch is het tijd om wat meer comfort op te zoeken en vertrek je naar Seliba River Glamping

Dag 3 - Maximaal genieten van Seliba

Op dag 3 ga je in de ochtend weer op pad om wildlife te spotten bij Seliba. Gids Leon neemt vaak zijn telescoop mee zodat de kleinste dieren hoog in de bomen te zien zijn. Je kan bij Seliba nog even genieten van de luxe van zwembad of stap op een SUP-board om de river te ontdekken. Na de lunch keer je terug naar de stad.

lees het volledige programma
Toon minder

Foto’s van deze tour

No items found.

Op de kaart

Goed om te weten

Inbegrepen:

 • Je vervoer naar de bestemming (exclusief bij selfdrive variant)
 • Alle activiteiten zoals omschreven
 • Eten, drinken (water, thee, koffie, sappen) en snacks
 • Slaapplaats in een bed in een tipi tent, op basis van 2 personen per tent. Op verzoek uitbreidbaar naar 3 personen
 • Schoon beddengoed en een badhanddoek
 • Professionele gids (exclusief bij selfdrive variant)
 • Hottub
 • Zwembad
 • Sup boarden

Niet inbegrepen:

 • Alcoholische dranken
 • WiFi (let op Digicell heeft geen bereik)

Te koop op locatie:

 • Borgoe
 • Bier (Parbo bier - Djogo's)
 • Frisdrank (Cola & Sprite)
 • Wijn (wit, rood & rosé)

Belangrijk:

 • Minimaal aantal deelnemers voor deze trip zijn 2 deelnemers met het reguliere tarief en 4 deelnemers voor het studententarief.
 • Wanneer je met je gids op pad gaat in de jungle is een lange broek, dichte schoenen en hoofdlamp verplicht.
 • Een speciale gelegenheid zoals een verjaardag? Geef dit even door! Dan voorzien wij wat leuks. Een romantisch weekend voor twee? Op verzoek (meerprijs) bieden we een arrangement aan.

Tips & tricks

Inpaklijst:

Wanneer je naar Seliba gaat adviseren we om het onderstaande mee te nemen:

 • Een lange broek zodat je tijdens de wandelingen geen last hebt van takken, teken of muggen. In de kampen is luchtige kleding prima.
 • Goede loopschoenen. Schoenen met profiel zijn handig, maar als je die niet hebt zijn sneakers ook goed.
 • Zonnebrandcrème is een must als je op de boot zit of aan het chillen bent aan de rand van het zwembad.
 • Een zaklamp of hoofdlampje voor alle nachtwandelingen. Ook handig als je ’s avonds naar het toilet moet.
 • Zwemkleding. Vanuit Seliba ga je ook het water op voor de nodige waterpret.
 • Toiletspullen. Vergeet niet een flesje anti-muggengel mee te nemen.
 • Een fotocamera voor al het moois wat je gaat zien.
 • Een poncho in de regentijd. Als je poncho niet groot genoeg is voor jou én je tas, dan is een regenhoes handig.
 • Heb je een verrekijker? Neem deze vooral mee om veel vogels te kunnen spotten.
 • Slippers voor het ultieme vakantiegevoel.

Handige tips:

 • Heb jij bepaalde doelen tijdens een trip? Bijvoorbeeld het overwinnen van een angst of wil je bepaalde diersoorten spotten? Laat het weten. De gids is er ook om jou persoonlijk meer ervaring en kennis mee te geven.
 • Tijdens een junglewandeling geldt: hoe stiller je bent, des te meer kans je maakt om wildlife te spotten.
lees alle tips & tricks
Toon minder
vanaf €
120
per persoon

Seliba

Variant naam
0
0
0
0

Totaalprijs

0
reis je met meer dan 8 personen?

Wij dragen 2% van onze omzet af aan lokale natuurprojecten.

Gegarandeerde vertrekdata:

18
7
26
7
27
7
27
7
29
7
31
7
02
8
03
8
04
8
05
8
10
8
12
8
12
8
17
8
18
8
21
8
27
8
30
8
30
8
25
9

Ga mee met een groep op 1 van de bestaande gegarandeerde vertrekdata. Of kies een eigen datum.

terug
Bedankt! De aanvraag is verstuurd:

Leuk dat je hebt gekozen voor een tour bij SUforYou. We gaan hiermee aan de slag en laten snel iets van ons horen. In het weekend en op nationale feestdagen zijn we iets minder snel. Zie je geen mail van ons in je inbox? check dan voor de zekerheid ook even je SPAM box. Mocht je praktische vragen hebben of heel snel op trip willen gaan? Dan kan je ons appen op het SUforYou Whatsapp-nummer: +597 42 11 57.

Tijdens kantooruren zijn we telefonisch bereikbaar op: (+597) 42 11 57.

Tot snel!

Oops! Something went wrong while submitting the form.

Gids: Akash

Een van de gidsen die je hier tegen kan komen is: Akash. Met liefde laat hij je dit unieke plekje aan de Surinamerivier zien en zal er alles aan doen om jouw verblijf onvergetelijk te maken.

vanaf €
120
per persoon
Start aanvraag

Bijdrage aan lokale projecten

Afbeelding: Touguide SUforYou
Investeer in de toekomst van onze jeugd
Minder gebruik van onnodig plastic
Uit liefde voor de natuur

Bestsellers bij SUFORYOU

Check onze populaire tours in Suriname

265

Gegarandeerd vertrek

Fredberg

3/4 daagse tour
120

Gegarandeerd vertrek

Seliba

2/3 daagse tour
95

Gegarandeerd vertrek

Brownsberg Ston eiland

1/2/3 daagse tour
265

Gegarandeerd vertrek

Knini Paati

2/3/4 daagse tour
105

Gegarandeerd vertrek

Parabello

dagtour
65

Gegarandeerd vertrek

Commewijne Plantage boottour

dagtrip
25

Gegarandeerd vertrek

Urban Wildlife

dagtour
290

Gegarandeerd vertrek

Expeditie Djoemoe

3/4 daagse tour
55

Gegarandeerd vertrek

Braamspunt

dagtour
60

Gegarandeerd vertrek

Helikoptervlucht

dagtour

Heb je nog vragen?

No spang! We helpen je graag

xx tours gevonden
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

We hebben geen gegarandeerde vertrekdata gevonden voor onze tours in de geselecteerde maand. Neem via het aanvraagformulier van één van onze tours zelf contact met ons op om een datum voor de tour aan te vragen.

17
7
17
7
17
7
17
7
17
7
17
7
18
7
18
7
19
7
19
7
19
7
19
7
19
7
19
7
20
7
20
7
21
7
22
7
22
7
22
7
22
7
24
7
24
7
24
7
25
7
26
7
26
7
26
7
26
7
26
7
27
7
27
7
27
7
27
7
28
7
28
7
29
7
29
7
29
7
29
7
29
7
29
7
29
7
29
7
30
7
30
7
30
7
30
7
30
7
31
7
31
7
31
7
31
7
31
7
01
8
01
8
02
8
02
8
02
8
03
8
03
8
03
8
03
8
04
8
04
8
04
8
04
8
04
8
05
8
05
8
06
8
07
8
07
8
07
8
08
8
09
8
09
8
10
8
10
8
10
8
10
8
10
8
10
8
11
8
11
8
11
8
12
8
12
8
12
8
12
8
13
8
14
8
14
8
15
8
16
8
16
8
17
8
17
8
18
8
18
8
18
8
18
8
19
8
20
8
21
8
21
8
21
8
23
8
24
8
26
8
26
8
27
8
30
8
30
8
30
8
01
9
05
9
06
9
08
9
13
9
15
9
16
9
20
9
21
9
23
9
25
9
27
9
04
10
11
10
11
10
13
10
18
10
18
10
23
10
30
10
04
11
18
11
13
12
06
1