Kookworkshop

Leren koken op z'n Surinaams

dagactiviteit

Een culinaire expeditie om goed Surinaams te leren koken

Op een leuke manier Surinaams leren koken is de insteek van deze kookworkshop. Dit is je ideale kans om Surinaams te leren koken en dat ook nog eens op een toplocatie. Het vindt namelijk plaats in de open keuken van Downtown Oasis. Tijdens deze workshop worden de keukengeheimen van een Surinaamse top kok met je gedeeld. Het is een workshop waar je uitleg krijgt en vooral zelf veel bezig bent met koken. Laat ons weten welk Surinaams gerecht je onder de knie wilt krijgen. Het belooft een middag te worden vol culinaire hoogstandjes. Zo leer je eerst twee voorgerechten maken om vervolgens een hoofgerecht klaar te maken. Het mooie aan deze workshop is dat het een ruime middag duurt om vervolgens samen de gerechten te gaan eten.

Meer info en boeken

Vraag jouw trip online aan met onderstaand formulier of bel ons op +597 421157. Nadat jij jouw trip hebt aangevraagd krijg je zo spoedig mogelijk een bevestiging van ons toegestuurd, mochten wij nog vragen hebben over jouw aanvraag dan nemen wij contact met je op.

dagactiviteit p.p. €30
dagactiviteit p.p. €30
dagactiviteit p.p. €30
1
2
3
4
5
6
7
8
Gegarandeerde datums:
24, 25, 26 en 27 juni
Nog geen geplande datums
Wil je liever een andere datum? Gegarandeerd op iedere donderdag bij een minimum aantal aanmeldingen van 6 personen!
Kies een vertrekdatum:

Selecteer hieronder één van de bovengenoemde gegarandeerde datums en ga mee met een leuke groep mensen.

Staan hierboven geen gegarandeerde datums of wil je gewoon op een andere datum? Selecteer hieronder dan jouw gewenste vertrek datum.
Velden met een * zijn verplicht.

Bedankt voor je aanvraag!

We gaan hiermee aan de slag en laten snel wat van ons horen.
Je mag ons natuurlijk ook altijd even bellen om nog aanvullende vragen te stellen. 
+597421157
Oops! Er ging iets mis met het versturen van het formulier. Probeer nogmaals of neem contact met ons op via telefoon: +597 421157 of via e-mail: info@suforyou.com

Inbegrepen:

• Benodigde kookgerei;

• Alle ingrediënten;

• Professionele kok

Niet inbegrepen:

• Alcoholische dranken. Het is overigens geen enkel probleem om dit zelf mee te nemen. Wil je tijdens het koken en eten genieten van een wijntje, Borgoe of Djogo, dan kan dit gewoon;

• Vervoer

Belangrijk:

• Minimaal aantal deelnemers voor het definitief doorgaan van deze trip: 6 deelnemers;

• Maximaal aantal deelnemers voor deze trip: 16 deelnemers;

• De culinaire workshop begint om 12:00 uur en is ongeveer 18:30 uur weer afgelopen. Mocht het gezellig zijn en jullie willen nog niet weg, dan is dit ook geen probleem.

• Per culinaire workshop wordt er een thema gehanteerd. Deze thema's kunnen verschillen tussen Javaanse gerechten, Creoolse gerechten, Hindoestaanse gerechten, etc. 

Geen vast programma

Handige Tips:

• Na het koken worden de gerechten gezellig met z'n allen opgegeten en is er ook ruimte om lekker na te borrelen. Dit is natuurlijk het leukste in een groot gezelschap.

• Alcoholische drank is bij deze workshop niet inbegrepen. Het is geen enkel probleem als je dit zelf mee te nemen zodat het een gezellige en bourgondische middag kan worden.

• Geef van tevoren duidelijk aan als je bepaalde voedingsrestricties hebt.

Ook interessant voor jou!

Vergelijkbare trips