Avanavero

Wanawiro nature park

4 daagse

Ongerepte natuur en watervallen

Avanavero is een van de mooiste plekken van Suriname. Dit resort gelegen in het Wanawiro Nature park en hier vind je het ene natuurlijke wonder na het andere. Je komt hier heerlijk tot rust en bezoekt de Avanavero sula en de bijzondere Blanche Marie watervallen.

Meer info en boeken

Vraag jouw trip online aan met onderstaand formulier of bel ons op +597 421157. Nadat jij jouw trip hebt aangevraagd krijg je zo spoedig mogelijk een bevestiging van ons toegestuurd, mochten wij nog vragen hebben over jouw aanvraag dan nemen wij contact met je op.

4 daagse tour p.p. €225 stagiaireprijs
4 daagse tour p.p. €225 stagiaireprijs
4 daagse tour p.p. €225 stagiaireprijs
4 daagse tour p.p. €250 toeristentarief
4 daagse tour p.p. €250 toeristentarief
4 daagse tour p.p. €250 toeristentarief
1
2
3
4
5
6
7
8
Gegarandeerde datums:
Nog geen geplande datums
Wil je liever een andere datum? Wij vertrekken op alle data bij een minimum aantal aanmeldingen van 4 personen.
Kies een vertrekdatum:

Selecteer hieronder één van de bovengenoemde gegarandeerde datums en ga mee met een leuke groep mensen.

Staan hierboven geen gegarandeerde datums of wil je gewoon op een andere datum? Selecteer hieronder dan jouw gewenste vertrek datum.
Velden met een * zijn verplicht.

Bedankt voor je aanvraag!

We gaan hiermee aan de slag en laten snel wat van ons horen.
Je mag ons natuurlijk ook altijd even bellen om nog aanvullende vragen te stellen. 
+597421157
Oops! Er ging iets mis met het versturen van het formulier. Probeer nogmaals of neem contact met ons op via telefoon: +597 421157 of via e-mail: info@suforyou.com

Inbegrepen

-        Je vervoer

-        Alle maaltijden, drinken en snacks.

-       Hangmatten en klamboe bij Blanche Marie.

-       Alle beschreven activiteiten.

-       Maar liefst twee overnachtingen op Avanavero Nature Resort

Niet inbegrepen

-      Een bezoek aan Apoera

-      Alcoholische drank

-      vishengel

-      Een dekentje voor in de nacht

Avanavero

Dag 1

Op de eerste dag vertrek je ’s morgens vanuit Paramaribo over een bauxietweg naar Avanavero. Tijdens deze reis passeer je veel rivieren, kreken en moerassen. Er bestaat natuurlijk altijd eenkans om overstekende dieren te spotten. In de avond kom je aan in het Wanawiro Nature Park. Hier stap je in een korjaalboot en ga je de Kabalebo rivier op.Geniet even lekker van de vrijheid en rust om je heen. In dit gebied woont er helemaal niemand. Je slaapt vanavond op een klein eiland met een leuke lodge een comfortabele bedden, dat wordt beheert door een Inheems gezin. Vanavond stap je nog even in de boot om te kijken of er nog een kaaiman staat te gluren.

Dag 2

Vandaag start de dag met een boswandeling van enkele uren door een mooi primair regenwoud vol met dieren, bijzondere medicinale planten en enorme woudreuzen. Na deze leerzame tocht is het tijd voor ultiem ontspannen bij de Avanaverovallen, een van de grootste watervallen van Suriname. Er is vandaag voldoende tijd om bijvoorbeeld te  vissen of te zwemmen tussen de stroomversnellingen. Je maakt vanavond nog een avondwandeling om vooral de unieke kikkersoorten en andere nachtdieren te kunnen zien. Je sluit de avond af om het knisperende kampvuur onder het genot van een biertje.

Dag 3

Op de derde dag ga je in de vroege morgen met een bootje de rivier op. Je laat je mee drijven en kijkt uit voor de dieren die net wakker worden. Tijdens het dobberen zie je  vogels als toekans en ara's! Na de lunch vertrek je richting Apoera een dorp waar veel inheemse stammen samen zijn gekomen. Hier wordt je rondgeleid door het dorp en daar zal je ook overnachten. Aan het einde van de middag stap je op een bootje de Corantijn rivier op (de rivier die Suriname en Guyana van elkaar scheidt). Hier  geniet je van de zonsondergang en zie je alle papegaaien naar het papegaaieneiland vliegen om daar te overnachten. Wie weet zie je zelfs wel de bijzondere en prehistorische Hoatzin.

Dag 4

Vandaag is het weer vroeg uitde veren en na het ontbijt verlaat je Apoera. Voordat je terugreist naarParamaribo breng je eerst nog bezoek aan Blanche Marie. De absolute trots vanSuriname als het gaat om watervallen. Bij een lage waterstand kan je prima voorde waterval zwemmen en bij hoogwater is het een indrukwekkend natuurfenomeen.Nadat je ontspannen hebt genoten van de mooie waterval en de schoonheid van hetresort van Blanche Marie is het tijd om weer heel wat kilometers te overbruggennaar Paramaribo.