Slangen workshop

Leer alles over dit bijzondere dier

workshop

Suriname het land van de slangen!

In Suriname komen minstens 100 slangensoorten voor en het is voor veel Surinamers een reden om weg te blijven van de jungle. Maar is dit wel terecht? Slangen zijn misschien wel de meest onbegrepen dieren op deze wereld. In deze workshop leer jij alles over dit bijzondere dier. Wat eten ze? Wat voor gedrag vertonen ze? Je krijgt gedurende de workshop hapjes en drankjes en met klap op de vuurpijl mag je zelf ook een slang op de arm nemen en er is een fotograaf voor de foto's.

Meer info en boeken
No items found.

Vraag jouw trip online aan met onderstaand formulier of bel ons op +597 421157. Nadat je je trip hebt aangevraagd, krijg je zo spoedig mogelijk een bevestiging van ons. Mochten wij nog vragen hebben over je aanvraag, dan nemen we contact met je op.

Workshop | € 35
Workshop | € 35
Workshop | € 35
Gegarandeerde datums:
Kies een vertrekdatum:
Wil je liever een andere datum? Wij vertrekken op alle data bij een minimum aantal aanmelding van 7 personen
info
nummer waarop we je in Suriname kunnen bereiken
info
nummer waarop we je kunnen appen met laatste informatie of vragen
Velden met een * zijn verplicht.

Bedankt voor je aanvraag!

Leuk dat je hebt gekozen voor een trip bij SUforYou. We gaan hiermee aan de slag en laten snel iets van ons horen. In het weekend en op nationale feestdagen zijn we iets minder snel. Zie je geen mail van ons in je inbox? check dan voor de zekerheid ook even je SPAM box. Mocht je praktische vragen hebben of heel snel op trip willen gaan? Dan kan je ons appen op het SUforYou Whatsapp-nummer: +597 769-4669.

Tijdens kantooruren zijn we telefonisch bereikbaar op: (+597) 42 11 57.

Tot snel!
Oops! Er ging iets mis met het versturen van het formulier. Probeer nogmaals of neem contact met ons op via telefoon: +597 421157 of via e-mail: info@suforyou.com

Inbegrepen

- Professionele fotograaf

- Iced tea / zuurwater

- Borrelhapjes

- Quesadilla naar keuze

- 2 Cocktails

Programma

Tijd: 16:00 - 20:00

Locatie: Bar Bizar

Minimaal aantal deelnemers: 7

Maximaal aantal deelnemers: 10 (meer op aanvraag)

In deze fantastische workshop krijg jij van een professional van Snake Patroll Suriname alles geleerd over slangen. Wat eten ze? Waarom vervellen ze? Hoe kun je defensief gedrag herkennen?

De workshop is afwisselend doordat spel en theorie elkaar steeds afwisselen. Ondertussen geniet je van borrelhapjes en heerlijk fris iced tea of zuurwater.

Als klap op de vuurpijl wordt de workshop afgesloten met het hanteren van een slang en het maken van mooie foto's. Na de workshop is er tijd om na te praten en is er een lekkere maaltijd en worden er cocktails geschonken.

Mocht je aantekeningen willen maken, vergeet dan niet pen en papier of je tablet

Ook interessant voor jou!

andere dag trips
bekijk alle dagtrips >

Ook interessant voor jou!

andere meerdaagse trips
bekijk alle meerdaagse trips >