Maak kennis met SUforYouWij doen er alles voor om jouw verblijf in Suriname
zo leuk mogelijk te maken.

Over SUFORYOU

ons verhaal

In 2013 begonnen vanuit een studentenhuis in hartje Paramaribo samen met medestudenten om trips aan te bieden met net dat beetje meer. Een beetje meer avontuur, meer nieuwe plekjes, betere gidsen en natuurlijk veel betere prijzen. Inmiddels hebben we een écht kantoor in de binnenstad, bieden we letterlijk alles van A tot Z aan voor een topverblijf in Suriname en hebben we voor ieder wat wils, van jong tot oud.

We geloven in Suriname en werken elke dag keihard om het toerisme naar een hoger plan te tillen en we zijn goed op weg.

Met hart voor de Surinaamse gemeenschap

Samenwerken, steunen en stimuleren

We vinden het belangrijk dat de lokale gemeenschap mee profiteert aan het toerisme. We werken samen met lokale lodge houders om hiermee een boost te geven aan de ontwikkeling binnen de dorpen. Verder steunen we lokale initiatieven, waarbij inheemsen sieraden maken en via ons kunnen verkopen aan toeristen. Jongeren krijgen bij ons de kans om intern een programma te volgen, om uiteindelijk als gids voor de organisatie te kunnen werken. Voor de vele weeshuizen in Suriname hebben we een initiatief gestart, waarbij stagiaires hun ‘oude’ kleding kunnen doneren.  Wil je als bezoeker in Suriname ook impact leveren aan de lokale gemeenschap? Vraag ons dan naar de mogelijkheden.

Wat doet SUforYou?

onze diensten

Trips & Tours

Met meer dan 40 bestemmingen in Suriname bieden we veel mogelijkheden voor jou als reiziger in Suriname. We werken met professionele gidsen met ieder z’n eigen specialiteit. We vinden het vooral belangrijk dat jij als reiziger bij ons centraal staat en daarom zal  geen van onze trips hetzelfde zijn.

Huisvesting

Kom je stagelopen in Suriname? Dan mag een kamer met airco in een prima woonwijk natuurlijk niet ontbreken. We bieden een uitgebreid aanbod aan studentenkamers in Suriname die allen voldoen aan onze eisen. Als oud-studenten kunnen we hier goed over meepraten en we regelen dit dan ook met alle liefde voor je.

Ontmoet ons team!

een team vol enthousiaste mensen

Stanley 

Founder

Begonnen vanuit een studentenhuis en inmiddels een officieel kantoor aan de Henck Arronstraat. Mijn focus is om altijd kwaliteit leveren met respect voor mens, natuur en dier.

Fred 

Operations 

Alles uit de kast halen om mijn mooie Suriname te laten zien. Met als letterlijke hoogtepunt: Fredberg. Maar als je graag meer wilt zien van de natuur, dan neem ik je graag mee naar mijn ontdekte berg.

Jaleel

Reservations 

Nieuw in ons midden! Wanneer je een aanvraag bij ons doet, ga je ongetwijfeld contact hebben met Jaleel. Je zal hem misschien ook nog tegen komen wanner je op trip gaat. Want fotograferen kan hij als geen ander!

Jonathan

Finance 

Al sinds de start van SUforYou zit Jonathan in ons team. Always on-the-go en in voor een feestje! "Suriname heeft heel veel te bieden en ik help je daar graag bij." 

Jeanet

Reservations & travel

Na een goede kop koffie, klap ik mijn laptop open en ga aan de slag met de reserveringen. Een aanvraag voor een trip begint bij mij. Ik doe mijn best om alle aanvragen zo snel mogelijk te behandelen en je te verblijden met het nieuws dat alles geregeld is.

Anita

Strategy & product

Na diverse landen te hebben gezien, kreeg ik op mijn 30e een sterk gevoel de wereld in te trekken. Sinds januari 2019 werk ik bij SUforYou en houd ik mij bezig met de strategie, product & ontwikkeling van SUforYou en het toerisme van het land.