Over ons

We laten je bijzondere plekken zien, waar ons hart sneller van gaat kloppen

Met hart voor de Surinaamse gemeenschap

We vinden het belangrijk dat de lokale gemeenschap mee profiteert aan het toerisme. Samenwerken met lokale lodge houders om hiermee een boost te geven aan de ontwikkeling binnen de dorpen. Verder steunen we lokale initiatieven, waarbij Inheemse sieraden gemaakt worden en deze via ons kunnen verkopen aan toeristen. Jongeren krijgen bij ons de kans om intern een programma te volgen, om uiteindelijk als gids voor de organisatie te kunnen werken. Voor de vele weeshuizen in Suriname hebben we een initiatief gestart, waarbij stagiaires hun ‘oude’ kleding kunnen doneren. Wil je als bezoeker in Suriname ook impact leveren aan de lokale gemeenschap? Vraag naar de mogelijkheden.

Bijdrage aan lokale projecten

Afbeelding: Touguide SUforYou
Investeer in de toekomst van onze jeugd
Minder gebruik van onnodig plastic
Uit liefde voor de natuur

Wat doen we bij SUforYou?

We nemen je met liefde mee door ons land en laten je bijzondere plekken zien, waar ons hart sneller van gaat kloppen.

Trips & Tours

Met meer dan 40 bestemmingen in Suriname bieden we veel mogelijkheden voor jou als reiziger in Suriname. We werken met professionele gidsen met ieder z’n eigen specialiteit. We vinden het vooral belangrijk dat jij als reiziger centraal staat en daarom zal geen enkele tour hetzelfde zijn.

Afbeelding: dagelijks vertrekkende tours

Huisvesting

Kom je stagelopen in Suriname? Dan mag een kamer met airco in een prima woonwijk natuurlijk niet ontbreken. Hier vind je een uitgebreid aanbod aan studentenkamers in Suriname, die voldoen aan onze eisen. Als oud-studenten kunnen we hier namelijk als geen ander over meepraten. We regelen dit dan ook met liefde voor je.

Afbeelding: accommodaties

Heb je nog vragen?

No spang! We helpen je graag

xx tours gevonden
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

We hebben geen gegarandeerde vertrekdata gevonden voor onze tours in de geselecteerde maand. Neem via het aanvraagformulier van één van onze tours zelf contact met ons op om een datum voor de tour aan te vragen.