Maak kennis met SUforYouWij doen er alles voor om jouw verblijf in Suriname
zo leuk mogelijk te maken.

Over SUFORYOU

ons verhaal

In 2013 begonnen vanuit een studentenhuis in hartje Paramaribo samen met medestudenten om trips aan te bieden met net dat beetje meer. Een beetje meer avontuur, meer nieuwe plekjes, betere gidsen en natuurlijk veel betere prijzen. Inmiddels hebben we een écht kantoor in de binnenstad, bieden we letterlijk alles van A tot Z aan voor een topverblijf in Suriname en hebben we voor ieder wat wils, van jong tot oud.

We geloven in Suriname en werken elke dag keihard om het toerisme naar een hoger plan te tillen en we zijn goed op weg.

Met hart voor de Surinaamse gemeenschap

Samenwerken, steunen en stimuleren

We vinden het belangrijk dat de lokale gemeenschap mee profiteert aan het toerisme. We werken samen met lokale lodge houders om hiermee een boost te geven aan de ontwikkeling binnen de dorpen. Verder steunen we lokale initiatieven, waarbij inheemsen sieraden maken en via ons kunnen verkopen aan toeristen. Jongeren krijgen bij ons de kans om intern een programma te volgen, om uiteindelijk als gids voor de organisatie te kunnen werken. Voor de vele weeshuizen in Suriname hebben we een initiatief gestart, waarbij stagiaires hun ‘oude’ kleding kunnen doneren.  Wil je als bezoeker in Suriname ook impact leveren aan de lokale gemeenschap? Vraag ons dan naar de mogelijkheden.

Wat doet SUFORYOU?

onze diensten

Trips & Tours

Met meer dan 20 bestemmingen in Suriname bieden we veel mogelijkheden voor jou als reiziger in Suriname. We werken met professionele gidsen met ieder z’n eigen specialiteit. We vinden het vooral belangrijk dat jij als reiziger bij ons centraal staat en daarom zal  geen van onze trips hetzelfde zijn.

Huisvesting

Kom je stagelopen in Suriname? Dan mag een kamer met airco in een prima woonwijk natuurlijk niet ontbreken. We bieden een uitgebreid aanbod aan studentenkamers in Suriname die allen voldoen aan onze eisen. Als oud-studenten kunnen we hier goed over meepraten en we regelen dit dan ook met alle liefde voor je.

Ontmoet ons team!

een team vol enthousiaste mensen

Stanley 

Founder

Altijd kwaliteit leveren met respect voor mens, natuur en dier.

Fred 

Operations 

Alles uit de kast halen om mijn mooie Suriname te laten zien.

Fleur

Resorts 

Eerlijk advies over de ideale bestemming voor jou.

Jonathan

Finance 

Suriname heeft heel veel te bieden en ik help je daar graag bij.

Kai

Travel & product 

Ik adviseer je graag over de magie van Suriname.

Marceline

Community

Suriname is een geweldig land, ik vertel je graag alle ins en outs.

Cleo

Travel & Social Media

Ik inspireer je graag over alle toffe dingen die er te doen zijn in Suriname.