Mi Gudu Boottocht

Ontdek de plantages

Dagtrip

Cruise op de mooie Mi Gudu boot naar verschillende plantages

De Mi Gudu is naar onze mening wel de mooiste boot in Suriname. Stap op de boot en maak een historische boottocht op de Commewijne rivier. Onder het genot van een koud drankje en een snack neemt je gids je mee naar plantage Johanna Margaretha, Fort Nieuw Amsterdam en plantage Frederiksdorp. Op de plantage Frederiksdorp maak je een mooie wandeling en luister je naar de historische verhalen. Je sluit deze historische dagtour niet af voordat je op de rivier de 'Surinaamse' dolfijnen bent tegengekomen.

Meer info en boeken

Vraag jouw trip online aan met onderstaand formulier of bel ons op +597 421157. Nadat je je trip hebt aangevraagd, krijg je zo spoedig mogelijk een bevestiging van ons. Mochten wij nog vragen hebben over je aanvraag, dan nemen we contact met je op.

Dagtour | € 65,-
Dagtour | € 65,-
Dagtour | € 65,-
Gegarandeerde datums:
Kies een vertrekdatum:
Wil je liever een andere datum? Wij vertrekken op alle data bij een minimum aantal aanmeldingen van 15 personen
info
nummer waarop we je in Suriname kunnen bereiken
info
nummer waarop we je kunnen appen met laatste informatie of vragen
Velden met een * zijn verplicht.

Bedankt voor je aanvraag!

Leuk dat je hebt gekozen voor een trip bij SUforYou. We gaan hiermee aan de slag en laten snel iets van ons horen. In het weekend en op nationale feestdagen zijn we iets minder snel. Zie je geen mail van ons in je inbox? check dan voor de zekerheid ook even je SPAM box. Mocht je praktische vragen hebben of heel snel op trip willen gaan? Dan kan je ons appen op het SUforYou Whatsapp-nummer: +597 769-4669.

Tijdens kantooruren zijn we telefonisch bereikbaar op: (+597) 42 11 57.

Tot snel!
Oops! Er ging iets mis met het versturen van het formulier. Probeer nogmaals of neem contact met ons op via telefoon: +597 421157 of via e-mail: info@suforyou.com

Inbegrepen

  • 1 non alcoholische drank;
  • Eten + hapjes op Frederiksdorp;
  • Zwemmen in het zwembad bij Frederiksdorp.

Niet inbegrepen

  • Vervoer naar de opstapplaats;
  • Drankjes en hapjes op boot;
  • Drankjes op Frederiksdorp.

Commewijne River Cruise - dagtour

Om 09:00 uur vertrek je vanuit de Marinetrap om de Surinamerivier op te varen. De boot waarop je vaart is van alle gemakken voorzien. Er zit een toilet, een keuken en een zonnedek op de boot. Tijdens de vaartocht is het eerste wat je kan aanschouwen de prachtige koloniale huizen die aan de waterkant staan. Even later vaar je naar het punt waar de Commewijnerivier en de Surinamerivier samen uitkomen.

Tijdens deze dagtour bezoek je verschillende dorpjes waar vroeger suiker, cacao, koffie en katoenplantages hun glorie periode
hadden. Je brengt onder andere bezoek aan Fort Nieuw Amsterdam en plantage Rust & Werk. Op plantage Frederiksdorp nemen we extra de tijd. Frederiksdorp heeft een uitgelezen karakter en schittert tussen omliggende plantages, vissersdorpen, zeestranden, mangrovebossen, vogelzwampen, dolfijnen en prachtige, lange fiets- en wandelpaden. Op het resort geniet je in koloniale sferen van een goede lunch.

Hierna is het tijd voor een historische rondwandeling met boeiende verhalen. De voormalige koffieplantage ademt historie en je gids verteld je alles wat je maar wilt weten. Na de lunch, wandelingen en verhalen is het tijd om weer op de boot te stappen. Onderweg komen de nieuwsgierige dolfijnen ongetwijfeld even spieken voordat we weer aanmeren in Paramaribo.


Bijzonderheden:

De volgorde van de activiteiten in het programma is afhankelijk van het
getij. Als gevolg hiervan zijn wijzingen in het programma voorbehouden.
Indien het programma zich ervoor leent kunt u nog een frisse, heilzame
duik in de rivier nemen want ook dat behoort tot de mogelijkheden! Wij
hebben zwemvesten en een zwemtrap aan boord.


Handige tips

-Smeer je van tevoren goed in. De zon kan ook in de namiddag fel zijn.

-Neem voor de zekerheid een regenponcho mee.

Ook interessant voor jou!

andere dag trips
bekijk alle dagtrips >

Ook interessant voor jou!

andere meerdaagse trips
bekijk alle meerdaagse trips >