Bella donna straat

3 slaapkamer appartement

Toplocatie in Paramaribo

Dit is een volledig gemeubileerde, vrij staande woning in de Bella Donnastraat. Het huis wordt verhuurd als stage woning of als appartement voor vakantiegangers.De woning is voorzien van 3 slaapkamers met airco’s. Er is een elektrische boiler die de warm water voorziening regelt. Verder is de gehele woning voorzien van wifi. De woning staat in een veilige buurt met veel sociale controle. In de directe omgeving van de woning zijn er eetgelegenheden, supermarkten en winkels.

€675 per maand
-

Je kan altijd vrijblijvend een kamer aanvragen voor een bepaalde periode. Vul onderstaand formulier in of bel ons op +597 421157.

Velden met een * zijn verplicht.

Bedankt voor je aanvraag!

We gaan hiermee aan de slag en laten snel wat van ons horen. zie je geen mail van ons in je inbox? check dan voor de zekerheid ook even je SPAM box

Je mag ons natuurlijk ook altijd even bellen om nog aanvullende vragen te stellen. 

Oops! Er ging iets mis met het versturen van het formulier. Probeer nogmaals of neem contact met ons op via telefoon: +597 421157 of via e-mail: info@suforyou.com

Omschrijving

Dit is een volledig gemeubileerde, vrij staande woning in de Bella Donnastraat. Het huis wordt verhuurd als stage woning of als appartement voor vakantiegangers.

De woning is voorzien van 3 slaapkamers met airco’s. Er is een elektrische boiler die de warm water voorziening regelt. Verder is de gehele woning voorzien van wifi. De woning staat in een veilige buurt met veel sociale controle. In de directe omgeving van de woning zijn er eetgelegenheden, supermarkten en winkels.

Huurprijzen

De huur is inclusief airco en WiFi en bedraagt 675 EURO per maand.