Richard straat

Studentenhuis met 7 kamers

Toplocatie in Paramaribo

De kamers aan de Richardstraat zijn onderdeel van een studentencomplex met in totaal 7 kamers. Het complex is gevestigd in het centrum van Paramaribo, op 5 minuten loop afstand van het AZP. In de directe omgeving zijn er winkels en sportmogelijkheden. Het studentencomplex is gelegen in een zeer veilige en betrouwbare wijk met veel sociale controle.Het studentencomplex is voorzien van alle moderne gemakken en heeft een heerlijk zwembad. Het studentenhuis wordt 1 keer per week schoon gemaakt.

€245 per maand
-

Je kan altijd vrijblijvend een kamer aanvragen voor een bepaalde periode. Vul onderstaand formulier in of bel ons op +597 421157.

Velden met een * zijn verplicht.

Bedankt voor je aanvraag!

We gaan hiermee aan de slag en laten snel wat van ons horen. zie je geen mail van ons in je inbox? check dan voor de zekerheid ook even je SPAM box

Je mag ons natuurlijk ook altijd even bellen om nog aanvullende vragen te stellen. 

Oops! Er ging iets mis met het versturen van het formulier. Probeer nogmaals of neem contact met ons op via telefoon: +597 421157 of via e-mail: info@suforyou.com

Omschrijving

De kamers aan de Richardstraat zijn onderdeel van een studentencomplex met in totaal 7 kamers. Het complex is gevestigd in het centrum van Paramaribo, op 5 minuten loop afstand van het AZP. In de directe omgeving zijn er winkels en sportmogelijkheden. Het studentencomplex is gelegen in een zeer veilige en betrouwbare wijk met veel sociale controle.

Het studentencomplex is voorzien van alle moderne gemakken en heeft een heerlijk zwembad. Het studentenhuis wordt 1 keer per week schoon gemaakt.


Voorzieningen

Airco

Camera beveiliging

Hangmattenkamp

Tweepersoonsbedden

Wasmachine

Warm water

WIFI

Zwembad

Dievenijzer