Willem Antonielaan

4 studio's

Toplocatie in Paramaribo

De studios aan de willem anthonielaan zijn onderdeel van een studentencomplex met in totaal 4 studio’s en is gevestigd in een zijstraat van de bekende Johannes Mungrastraat te Paramaribo, in de directe omgeving van winkels en uitgaansgebied. De studio’s zijn gelegen in een veilige en betrouwbare omgeving. Verder zijn de studio’s gelegen in de nabije omgeving van het AZP, ADEK en het Diakonessehuis.De studio’s zijn goed onderhouden en volledig ingericht. Elke studio beschikt over zijn eigen keuken, douche, toilet. Verder zijn alle studio’s voorzien van moderne gemakken zoals warm water, airco, tweepersoonsbedden, snelle WIFI (GOLD internetverbinding).Alle studio’s zijn voorzien van keuken met een 2 persoonseettafel, koelkast, magnetron, gasfornuis,linnengoed, baddoeken, hand- en theedoeken en volledig keukengerei.Ook is er een algemeen washok aanwezig. Houdt er rekening mee dat er op dit complex ook af en toe vakantiegangers kunnen verblijven.Huurprijs:Per maand vanaf EUR 350 per persoon. De huurprijs is inclusief warm water, internet en airco, gas en licht. Het is ook mogelijk de studio met zijn 2 te delen hiervoor wordt een toeslag van 75 EURO per maand in rekening gebracht.‍

€350 per maand
-

Je kan altijd vrijblijvend een kamer aanvragen voor een bepaalde periode. Vul onderstaand formulier in of bel ons op +597 421157.

Velden met een * zijn verplicht.

Bedankt voor je aanvraag!

We gaan hiermee aan de slag en laten snel wat van ons horen. zie je geen mail van ons in je inbox? check dan voor de zekerheid ook even je SPAM box

Je mag ons natuurlijk ook altijd even bellen om nog aanvullende vragen te stellen. 

Oops! Er ging iets mis met het versturen van het formulier. Probeer nogmaals of neem contact met ons op via telefoon: +597 421157 of via e-mail: info@suforyou.com

Omschrijving

De studios aan de willem anthonielaan zijn onderdeel van een studentencomplex met in totaal 4 studio’s en is gevestigd in een zijstraat van de bekende Johannes Mungrastraat te Paramaribo, in de directe omgeving van winkels en uitgaansgebied. De studio’s zijn gelegen in een veilige en betrouwbare omgeving. Verder zijn de studio’s gelegen in de nabije omgeving van het AZP, ADEK en het Diakonessehuis.

De studio’s zijn goed onderhouden en volledig ingericht. Elke studio beschikt over zijn eigen keuken, douche, toilet. Verder zijn alle studio’s voorzien van moderne gemakken zoals warm water, airco, tweepersoonsbedden, snelle WIFI (GOLD internetverbinding).

Alle studio’s zijn voorzien van keuken met een 2 persoonseettafel, koelkast, magnetron, gasfornuis,linnengoed, baddoeken, hand- en theedoeken en volledig keukengerei.

Ook is er een algemeen washok aanwezig. Houdt er rekening mee dat er op dit complex ook af en toe vakantiegangers kunnen verblijven.

Huurprijs:
Per maand vanaf EUR 350 per persoon. De huurprijs is inclusief warm water, internet en airco, gas en licht. Het is ook mogelijk de studio met zijn 2 te delen hiervoor wordt een toeslag van 75 EURO per maand in rekening gebracht.

Voorzieningen

Airco

Dievenijzer

Tweepersoonsbedden

Warm water

Wasmachine

WIFI