SU4YOU december deals in Suriname

Trips & tours

SUforYou
December 1, 2019

December actiemaand bij SU4YOU

December is een begrip in Suriname en staat voor veel gezelligheid. Het is de maand waar wij als Surinamers al het hele jaar naar uitkijken en het wordt niet voor niets de feestmaand genoemd. Het is een maand van te gekke events, samenhorigheid, biertjes en dansen in de straten van Paramaribo tijdens Owru Yari. Als je het aan ons vraagt is het ook de perfecte maand om nog een leuke trip of dagtour te doen. Daarom zijn we ook dit jaar weer samen met onze partners aan tafel gaan zitten om leuke kortingen te fixen.

Dus, ga er maar eens goed voor zitten. Want hieronder staan de trips die je deze maand met een heerlijke korting kan boeken!

1. KUMALU XMAS TOUR PART II | € 200,-

Op 24 december tot 27 december vertrekken we naar de nieuwe hotspot in Boven-Suriname: Kumalu.

Bij Kumalu beleef je letterlijk het beste van Suriname. Je reist af naar het best bewaarde stukje Afrika buiten Afrika en ontmoet de Saamaka. Kumalu is de nieuwste hotspot op steenworp afstand van de Tapawatravallen. Je dagen in Boven-Suriname staan dan ook in het teken van veel waterpret en boordevol culturele activiteiten.

I N S C H R I J V E N

2. BIGI PAN | € 100

De hele maand december reis je naar Bigi Pan voor 100 euro per persoon.

Bigi Pan is net even anders als de rest van Suriname vinden wij. Slaap deze maand heerlijk onder de sterren op de lagune van Bigi Pan en meet een beetje geluk spot je de Flamingo's die in ons land aan het overwinteren zijn.

I N S C H R I J V E N

3. QUAD TOUR |  € 80

Elke woensdag en zondag in de maand december voor het bovenstaande actietarief.

Quad rijden met je SU squad is een absolute must in Suriname. We hebben het in meerdere landen uitgeprobeerd en we kunnen de conclusie trekken dat het (nog) nergens zo tof is geweest als onze eigen Quad tour in Suriname.

I N S C H R I J V E N

4. BACK TO BASIC | v.a. € 90

De hele maand december profiteer je voor de Back to Basic trip van deze heerlijke korting.

Helemaal terug naar de basis met je gids Randy. We hebben de coolste auto's van Suriname voor je klaar staan om zonder plan erop uit te trekken in de natuur. Durf jij het aan? Schrijf je dan snel in voor een onvergetelijk Back to Basic avontuur.

I N S C H R I J V E N

5. DOLFIJNEN & KAAIMANNEN TOUR | € 30

Dolfijnen & kaaimannen spotten voor een spotprijsje. Elke zondag in de maand december.

Vlak voor zonsondergang de boot op met wat drankjes en hapjes. Dolfijnen die komen buurten en vervolgens spannend door het moerasgebied met een gids die je laat kennismaken met de Surinaamse kaaiman. Wie wil dat nou niet?

I N S C H R I J V E N

6. VOLTZBERG & RALEIGHVALLEN | € 180

Vertrek naar Voltzberg & Raleighvallen op 25 of 27 december.

360' graden om je heen kijken en het maximale uit jezelf halen. De Voltzberg is pittig maar zeker de moeite waard met het uitzicht dat je te wachten staat. De natuur is waanzinnig en je verblijft op een eiland met leuke aapjes die komen buurten 🐒

I N S C H R I J V E N

7. ISADOU & JAW JAW | v.a. € 115

De hele maand december op reis naar Isadou & Jaw Jaw vanaf 115 euro.

Lobi 💓 voor Boven Suriname. In het dorp Jaw Jaw zijn de mensen super relaxt en open voor ieder contact. Rondom het eiland Isadou is het lekker vertoeven in de sula's, dus de perfecte ingrediënten voor 2 of 3 dagen weg.

I N S C H R I J V E N

8. HOTEL BOTOPASI | € 185

De hele maand december voor 185 euro per persoon.

Klaar voor een van de leukste sleep-overs die je maar kan bedenken. Hotel Botopasi heeft de leukste huisjes in Boven-Suriname en het bezoek aan het Marron museum maakt deze plek toch wel een 'bucketlist' dingetje.

I N S C H R I J V E N

9. PEPERPOT NATURE PARK - BY NIGHT | € 30

De Peperpot avondtour is in de actie tot 24 december.

Ben je net zo een avontuurlijke dierenliefhebber als wij? Dan is de nachttour bij Peperpot absoluut de moeite waard om samen met onze topgids een paar uur rond te struinen. 🦥

I N S C H R I J V E N

10. GUNSI | € 210

De hele maand december naar Gunsi voor 210 euro per persoon.

Wat Gunsi in Boven-Suriname zo leuk maakt is dat je echt in het dorp slaapt. Dit maakt de beleving en het contact met de locals zo ontzettend puur en echt. Samen met je gids krijg je alle wijsheden vanuit de jungle mee tijdens een wandeling.

I N S C H R I J V E N

11. KANO TOURS | v.a. € 65

De hele maand december.

Hallo sportieveling 👋 Wat is er nu leuker dan een goede workout midden in de natuur en ook nog genoeg dieren spotten.

I N S C H R I J V E N

Staat jouw ideale trip in Suriname niet in dit rijtje? Kijk dan even rond bij onze andere Trips & Tours in Suriname.