De Hema van Suriname: Lucky Store aan de Jodenbreestraat

Paramaribo

Lise
January 18, 2019

De Hema van Suriname: Lucky Store aan de Jodenbreestraat

Soms is het best lastig om bepaalde producten in Suriname aan te schaffen. Breng eens een bezoekje aan Lucky Store aan de Jodenbreestraat. Een Surinaams warenhuis wat erg modern is omdat het in 2016 volledig is verbouwd. Het assortiment is kleurrijk, leuk en hip. Om je een sfeerimpressie van deze winkel te geven zijn we in januari (2019) bij Lucky Store langs gegaan om een paar kiekjes te schieten. Hieronder laten we je een paar afdelingen zien, waar jij waarschijnlijk wel wat spullen van nodig hebt.

1. Glazen en flessen

In ieder studentenhuis in Paramaribo een probleem. Een tekort aan glazen, vaak omdat er regelmatig een paar sneuvelen. ;) Scoor hier een paar nieuwe glazen of bekers. Waterflessen zijn hier ook te vinden, handig voor onderweg of wanneer je op je stage bent.

2. Handdoeken

Te weinig handdoeken meegenomen van huis? Geen zorgen! Hier vind je handdoeken in verschillende formaten. Ook washandjes en gastendoekjes verkrijgbaar.

3. Make-up

Is je foundation op of wil je graag een nieuw nagellakje scoren? De make-up afdeling bij Lucky Store is echt geweldig en populair onder voorgaande stagiaires. Goede kwaliteit en een hele leuke prijs. In Nederland is dit merk ook te koop, je betaalt er daar alleen veel meer voor. Ook leuk als souvenirtje voor vriendinnen!

4. Elektronica

Ideaal voor wanneer je een strijkijzer, ventilator, tosti apparaat, waterkoker of blender nodig hebt.

5. Surinaamse stoffen

De kleurrijkste afdeling van Lucky Store, hier vind je een complete afdeling met stoffen. Leuk om deze thuis in Nederland ergens in je interieur te laten terug komen. Maak er bijvoorbeeld een kussenhoes van of beplak de stof om een leuke bloempot. Zo maak je zelf je eigen souvenir! 

6. Bakjes / opbergdozen

Surinamers zijn gek op bakjes! Je zult ongetwijfeld al hebben gemerkt dat er snel mieren of andere kleine beestjes in huis te vinden zijn. Vooral op plekken waar jij je eten bewaart. Bakjes met deksels zijn dan ook zeker geen overbodige luxe in Suriname. Ook deze vind je in overvloed bij dit warenhuis. Ideaal! 

7. Kaarsen en andere woonaccessoires

Mis je een beetje sfeer en gezelligheid in huis? Dat begrijpen we. Voor Surinaamse begrippen heeft Lucky Store ook leuke woonaccessoires. Zoals geurkaarsen, sierkussens, nep planten, bloempotten. Ook handgemaakte manden waar je dingen in op kunt bergen. Kortom, de moeite waard om deze winkel eens te bezichtigen. Je vindt Lucky Store in het centrum van Paramaribo, aan de Jodenbreestraat. Veel shopplezier!