Investeer in de toekomst

Vastbesloten om de toekomst van Surinaamse jongeren in het toerisme te versterken

Traineeship de toekomst

Jong, gedreven en klaar om de toerismewereld te veroveren? SUFORYOU maakt het mogelijk! Ons traineeship biedt jongeren de kans om te schitteren in de wereld van gidsen, koks, beheerders of salesprofessionals. Support je onze droom en de droom van de jongeren voor een toffe job in het toerisme? Investeer dan samen met ons, om per jaar zoveel mogelijk jongeren op te leiden in het werkveld.

Wat is het traineeship?

De deelnemers krijgen intensieve training, hands-on ervaring en mentorschap, allemaal verpakt in een programma dat jongeren de skills geeft om volwaardig aan de slag te gaan in het toerisme. We focussen niet alleen op professionele groei, maar ook op het waarborgen van de overweldigende natuur in Suriname.

Waarom hebben we jou nodig?

Omdat we de toekomst van Surinaamse jongeren willen boosten. En dat kunnen we niet alleen. Jouw bijdrage, groot of klein, maakt een wereld van verschil. Samen met professionele partners willen we een programma van hoog niveau aanbieden. We bieden de deelnemers een kijkje in de keuken bij verschillende bestemmingen in het land en huren uitstekende trainers in voor de fijne kneepjes van het vak.

Hoe jij kan helpen

  1. Kleine financiële bijdrage: Een financiële boost geeft ons de middelen om deze jongeren te laten schitteren. Elke euro telt, dus doneren maar!
  2. Sponsor: Als bedrijf kan je meedoen! Word partner, sponsor een workshop of help met educatieve materialen. Jij helpt, wij zorgen voor erkenning.
  3. Geniet van onze tours: Boek je een tour bij ons, dan gaat er een deel van je reissom naar dit mooie project.

Wat bereiken we samen?

Met jouw steun maken we niet alleen dromen waar, maar stimuleren we de lokale economie en geven we jongeren een kans op een mooie toekomst. Toekomstige reizigers in Suriname kunnen genieten van zelfopgeleide jongeren uit het hele land die vol passie vertellen en multi-inzetbaar zijn.

Hoe draag jij bij?

Hoppa! Surf naar onze website, check de 'Fondsenwerving' sectie, en ontdek hoe jij deel kunt uitmaken van dit te gekke initiatief. Jouw bijdrage betekent alles.

Laten we samen de toekomst van Surinaamse jongeren in het toerisme kleur geven. Bedankt voor jouw awesome support aan de Stichting SUFORYOU Traineeship Toerisme Ontwikkelingsproject! 🚀

Doel van het traineeship

1. Nieuwe professionals in het toerisme

Onze droom is om elk jaar minimaal 10 jongvolwassen op te leiden na een intensief programma. Met alle ervaringen en trainingen die ze binnen een jaar doen kunnen ze aan de slag als zelfstandige of in loondienst bij ons of bij één van de andere touroperators en/of lodges in Suriname. Dit betekent dat we over 5 jaar 50 nieuwe professionals hebben en of 10 jaar zelfs 100.

2. Traineeship traject

Het programma omvat een uitgebalanceerd curriculum van theoretische training, praktische stages, masterclasses en mentorbegeleiding. Deelnemers zullen intensief betrokken zijn bij activiteiten die gericht zijn op het versterken van hun vakspecifieke vaardigheden en het bevorderen van persoonlijke groei.

3. Carrièrekansen

Afgestudeerden van het traineeship worden klaargestoomd voor veelbelovende carrières in de toerisme-industrie in Suriname. Of het nu gaat om het leiden van inspirerende rondleidingen, het bereiden van heerlijke gerechten, het beheren van toeristische faciliteiten of het succesvol voeren van verkoopgesprekken, onze deelnemers zullen uitblinken in hun gekozen vakgebied.

Hoe deel te nemen

Geïnteresseerde jongeren kunnen zich aanmelden door ons te mailen op info@suforyou.nl. We nodigen je met liefde uit voor een gesprek en kijken of je ambities matchen met de aangeboden traineeship. Het programma wordt aangeboden aan jongeren tussen de 18 en 26 jaar.

SUFORYOU is vastbesloten om de toekomst van Surinaamse jongeren in het toerisme te versterken. Om dit traineeshipprogramma te realiseren, hebben we jouw steun nodig. Je bijdrage zal direct bijdragen aan de ontwikkeling van jonge talenten, hen helpen uitgroeien tot bekwame professionals en het toerisme in Suriname op duurzame wijze bevorderen.

Ervaar het prachtige Suriname

Bijdrage aan lokale projecten

Afbeelding: Touguide SUforYou
Investeer in de toekomst van onze jeugd
Minder gebruik van onnodig plastic
Uit liefde voor de natuur

Meer blogs

Niews, events, reisverslagen en meer

Heb je nog vragen?

No spang! We helpen je graag

xx tours gevonden
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

We hebben geen gegarandeerde vertrekdata gevonden voor onze tours in de geselecteerde maand. Neem via het aanvraagformulier van één van onze tours zelf contact met ons op om een datum voor de tour aan te vragen.