Stage lopen bij SUforYou: Louke deelt haar ervaring

Een interview met Louke

Stage lopen bij SUforYou: Louke deelt haar ervaring

SUforYou gelooft in het opleiden van aanstormend talent en investeren dan ook veel tijd in het ontwikkelen van kennis. We werken daarom ieder seizoen graag met stagiaires die voor een frisse wind zorgen. In deze blog gaan we in gesprek met Louke, die vijf maanden bij SUforYou in Paramaribo stage heeft gelopen.

Louke aan haar "Expert" bureau. ;) 

Wat was je eerste indruk van Suriname?

Mijn eerste indruk was toch wel anders dan ik van te voren had verwacht. De stad is minder ontwikkeld en de banden met Nederland zijn nog duidelijk te zien. Het binnenland daarentegen is zo indrukwekkend dat weinig foto's echt kunnen laten zien hoe mooi het is, ondanks dat de Instagram van SUforYou wel echt on Fleek is.

Wat voor opleiding doe je momenteel?

Op dit moment zit ik in mijn 4de jaar van de opleiding “International Sports Management and Business” aan de HvA.

Hoe bevalt je stage bij SUforYou?

De stage bij SuforYou bevalt me heel erg goed! Er is veel afwisseling, gezellige collega’s en een goede sfeer, echt een aanrader voor iedereen. Vaak ben ik best druk met verschillende evenementen en activiteiten na 5 uur, maar aangezien het leuke dingen zijn waarin ik veel contact heb met andere studenten vind ik dat geen enkel probleem.

Waar heb je het meeste van geleerd?

Ik heb denk ik toch wel het meeste geleerd van de mensen om me heen. Er is hier een hele andere manier van denken en doen, waar ik zeker wat van heb kunnen leren. Ohja en de No Spang mentaliteit bestaat dus echt!

Hoe ziet een werkdag er voor jou uit?

Doordeweeks zit ik vaak van 9 tot 5 op kantoor waar we klanten ontvangen, druk zijn met social media en contact houden met alle verschillende partners waar we mee samen werken. Woensdag is de beste dag op kantoor, want dan is Burger King met krulfrietjes onze vaste lunch!

Wat was je absolute hoogtepunt deze periode?

Het absolute hoogtepunt is naast alle tripjes en gezelligheid op kantoor toch wel dat ik hier in Suriname ten huwelijk ben gevraagd door mijn vriend die op bezoek kwam. Maar eigenlijk heb ik het gevoel dat de afgelopen maanden vol zaten met hoogtepunten en geluk.  

Zou je anderen ook aanraden om bij SUforYou stage te lopen? 

Dit is een volmondige JA! Het is een afwisselende stage met veel verantwoordelijkheid en avontuur. Ik kijk er dan ook met een goed gevoel op terug.

Louke tijdens Owru Yari (oud&nieuw) in Suriname

 

Ervaar het prachtige Suriname

Bijdrage aan lokale projecten

Afbeelding: Touguide SUforYou
Investeer in de toekomst van onze jeugd
Minder gebruik van onnodig plastic
Uit liefde voor de natuur

Meer blogs

Niews, events, reisverslagen en meer

Heb je nog vragen?

No spang! We helpen je graag

xx tours gevonden
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

We hebben geen gegarandeerde vertrekdata gevonden voor onze tours in de geselecteerde maand. Neem via het aanvraagformulier van één van onze tours zelf contact met ons op om een datum voor de tour aan te vragen.