BBQ Meet & Greet

Stage

Lise
July 30, 2019

BBQ Meet & Greet

Welkom in Suriname! Twee keer per jaar organiseert SUforYou in samenwerking met Stagehuisvesting Suriname dé BBQ Meet & Greet. We vertrekken dan met z'n allen naar een plek aan het water om te genieten van verse cocktails, het vlees van de BBQ en de gezelligheid met elkaar. Dus ben jij nieuw in Suriname of kom je net aan? En lijkt het je leuk om andere studenten te leren kennen? Kijk dan snel verder om te zien hoe deze dag eruit ziet.

1. Verzamelen op kantoor

Bikini aan, zonnebrand mee en gaan met die banaan! We verzamelen ons bij het kantoor van SUforYou aan de Henck Arronstraat. Hier staan de bussen klaar die ons naar de plek van bestemming brengen.

2. Verse cocktails

Aangekomen op het strand springt het complete team achter de bar om jullie te voorzien van verse cocktails en andere versnaperingen. Je ziet het al, het is altijd erg druk rondom de bar. ;) 

3. Chillen in het water

Een blauwe lucht en groene palmbomen. Lekker afkoelen en chillen in het water met een koud drankje in je hand.

4. Kennismaking met de gidsen

De Meet & Greet is een leuke aangelegenheid om onze gidsen te leren kennen en inside tips van ze te horen. De mannen op de foto zijn Leon en Ralph.

5. Onbeperkt eten & drinken

Benieuwd wat Surinamers voor alcoholische versnaperingen drinken? We laten je kennis maken met Borgoe, een Surinaamse rum. Deze wordt vaak gemixt met Cola of Sprite. Wat ons betreft: meer dan het proberen waard! 

 6. Volleybal en flip a cup

Tijd om in actie te komen en samen een potje volleybal te spelen. Met het zonnetje op je bol is dat zo slecht nog niet! Flip a cup is trouwens ook ’n favorietje van ons.

Volleyballen in het zonnetje
Na een atje een cup flippen ;) 

7. Vlees van de barbecue

Waarschijnlijk heb je het al gemerkt: Surinamers houden van kip. Zonder kip is de BBQ Meet and Greet dan ook niet compleet. Het team van SUforYou zal zorgen voor een lekker kippetje zodat je met een volle buik vertrekt.

8. Foto’s

Mooie momenten moet je vastleggen. Tijdens deze dag zullen er foto’s gemaakt worden. Deze kun je later gebruiken voor Instagram of je fotoboek. We delen de foto’s achteraf in een fotoalbum op Facebook, zodat je je favoriete foto’s van onze Facebook pagina kunt plukken. Een toffe groepsfoto mag overigens niet ontbreken.

9. Video

Bekijk de onderstaande video voor een sfeerimpressie van een voorgaande BBQ Meet & Greet.

 

Overtuigd? Ben jij erbij op de eerst volgende BBQ meet & greet? Meld je dan snel aan via deze link en geniet met ons mee.