Stagelopen bij SUforYou: Emma deelt haar ervaringen

Een interview met Emma

Stage lopen bij SUforYou: Emma deelt haar ervaringen

SUforYou is continu in ontwikkeling. Zo hebben wij ons teamde laatste maanden verder uitgebreid. Ook geloven wij in het opleiden vanaanstormend talent en investeren dan ook veel tijd in het ontwikkelen van kennis.In deze blog gaan we in gesprek met Emma, die vijf maanden bij SUforYou inParamaribo stage heeft gelopen.

Wat voor opleiding doe je momenteel?

Ik studeer Sport, Managementen Ondernemen aan de HvA. Ik zit nu in mijn vierde jaar en dat betekent dat ikbijna sportmanager ben. Dit klinkt heel breed, ja nou dat is het ook. Ik wordop alle vakgebieden opgeleid, denk aan marketing, sales, finance en organisatie.Dus zodra ik ben afgestudeerd kan ik alle kanten op en dit geeft je enorm veelvrijheid. Ik leer veel theorie en mag dit elk jaar in een andere vormtoepassen. Ik heb daarom inmiddels al 4 stages gelopen, mijn eigen ondernemingopgestart en naar het buitenland mogen gaan.

Hoe bevalt je stage bij SUforYou? 

Dit jaar mag ik stage lopen bij SUforYou. Een mooie uitdaging vond ik zelf endeze gedachte klopt. Ik zit bijna aan het einde van mijn stage periode en kijkmet een hele grote glimlach terug op een geweldige tijd. Je wordt met openarmen ontvangen, de grappen rollen over de werkvloer en de professionaliteitstraalt zich uit naar buiten. Een prachtig bedrijf om een steentje aan bij tedragen. Mijn steentje heeft hopelijk een grote impact. Ik ben aangenomen voorhet opzetten van de Sportpas. Dit betekent dat het assortiment wordt uitgebreidmet sport, waardoor studenten bij ons op een eenvoudige en voordelige manierkwalitatief goed kunnen sporten. 

Hoe ziet jouw werkdag ermeestal uit? 

Mijn werkdag begint om 9 uur. Dit betekent voor mij dat ik kwart voor 9 mijnbed uit stap, want ik heb het geluk dat ik achter mijn stage woon. Het beginvan de werkdag betekent altijd een kopje oploskoffie en bij babbelen met jecollega’s. Ook al raak je nooit uitgepraat is het toch wel nodig om na een halfuurtje te beginnen met de dagelijkse bezigheden. De ene keer betekende dit voormij het organiseren van een evenement en de andere dag waren het afspraken metpartners voor het opzetten van de Sportpas. Een leuk moment van de dag is delunch. Er zijn drie opties voor lunch: tosti, noodles of lekker Surinaams etenhalen. Kortom de lunch is altijd een feestje!

Krijg je veelverantwoordelijkheden? 

Je krijgt net zoveel verantwoordelijkheden als dat je zelf wilt. Ik ben medeverantwoordelijkgeweest voor het eerste evenement, eindverantwoordelijk voor de twee andereevenementen en ook eindverantwoordelijk voor de sportpas. Pak jij deverantwoordelijkheden, dan leer je naar mijn idee het meeste. Er worden continunieuwe projecten opgezet en evenementen georganiseerd het is aan jezelf of jijde verantwoordelijkheid durft te pakken. SUforYou biedt het, je moet het alleenzelf oppakken! 

Zou je anderen ook aanraden om bijSUforYou stage te lopen? 

Ja! Ik raad vooral iedereen aan om naar Suriname te komen. En als je dan tochvoor stage komt, ga dan solliciteren bij SUforYou. Een redelijk Nederlandsbedrijf met een hardwerkende instelling, waar veel ruimte is voor je eigeninbreng en heel veel vrijheid is. 

Wat wil je graag doen in de toekomst? 

Over 20 jaar wil ik deel uit maken van de Olympische Spelen. Nee nietmeedoen, maar wel organiseren! Het is een groot doel, maar zonder een droomvind ik het lastig om mijn loopbaan in te vullen. In de toekomst zal ik denk ikaltijd bij een internationaal bedrijf te werk gaan, omdat ik dan alle delen vande wereld mag ontdekken.

Ervaar het prachtige Suriname

Bijdrage aan lokale projecten

Afbeelding: Touguide SUforYou
Investeer in de toekomst van onze jeugd
Minder gebruik van onnodig plastic
Uit liefde voor de natuur

Meer blogs

Niews, events, reisverslagen en meer

Heb je nog vragen?

No spang! We helpen je graag

xx tours gevonden
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

We hebben geen gegarandeerde vertrekdata gevonden voor onze tours in de geselecteerde maand. Neem via het aanvraagformulier van één van onze tours zelf contact met ons op om een datum voor de tour aan te vragen.